Бомба: Никол Шерцингер забременява с или без знанието на Гришо!

Бомба: Никол Шерцингер забременява с или без знанието на Гришо!
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер е решена да стане майка в най-скоро време!

Певицата Никол Шерцингер започна 40-тата си година и с нея започна голямото й желание да стане майка. Мулатката е решена да забременее до края на годината, дори и без съгласието на Григор Димитров, научи Kliuki.bg.

Никол Шерцингер и Григор Димитров

Никол Шерцингер напира за дете от Гришо

Според мълвата, поп дивата смятала тотално да спре противозачатъчните, независимо от мнението на Гришо. Тя вече искала дете и била готова на всичко да го има.

Лошото за певицата в случая е, че тенисистът не е готов да бъде баща, тъй като е само на 26 г. Освен това не се знае дали изобщо счита Никол Шерцингер за жената, от която желае да има наследник, понеже тя е доста по-възрастна от него.

Говори се обаче, че певицата имала пъклен план да зачене от Григор, пък после той да му мисли. Тя вече не искала да чака и ден без бебе и затова във всяка свободна минута навестявала Гришо, за да й направи дете.

Никол дълго време упорстваше, че не иска семейство и това не е за нея, но най-после и тя се кротна. Явно годинките влияят на психиката на всекиго.

Не е тайна, че предишната й връзка, която беше с Люис Хамилтън, пропадна именно заради тези неща. Пилотът от Формула 1 желаеше брак и деца, а тя не беше готова да му ги даде.

Сега обаче вече е друго. Явно любовта й към Григор Димитров е по-голяма и затова иска поколение точно от него. Дали ще се получи и дали ще се оженят, предстои да разберем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар