Охааааа! За тези бомби Гери-Никол похарчи 20 бона (СНИМКИ)

Охааааа! За тези бомби Гери-Никол похарчи 20 бона (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Гери-Никол вече си има нова придобивка в тялото!

19-годишната певица Гери-Никол Георгиева е тръгнала да освежава целия си външен вид. „Яката дупара“ на нашия шоубизнес е започнала от своя бюст, научи Kliuki.bg.

Гери-Никол

Гери-Никол е с нови прелести

Той е значително уголемен, като за услугата скандалната дива е платила цели 20 хил. лв. По този начин тя се нарежда до много от своите по-възрастни колежки, които отдавна са със силиконови бомби.

Според мнозина, постъпката на Гери-Никол е продиктувана от желанието й да бъде възможно най-секси за новото си гадже. Певицата най-после си намери момче, което да отговаря на всичките й изисквания, и не иска да го разочарова.

Тя няма да спре само с гърдите си. Очаква се да си уголеми още повече устните. Освен това вече е пребоядисала косата си и от медено русо е минала към съвсем светло русо.

Всичко това Гери-Никол го прави от любов. Тя е луда по новия си възлюбен, който е първият й сериозен приятел в живота.

Самоличността му все още е енигма, като певицата е споделяла само негова снимка отдалеч. Лицето му се крие от обществеността, но ако нещата се задълбочат още повече, със сигурност ще се разбере кой е заел сърцето на младата варненка.

Провокативността на Гери-Никол в случая е оправдана, защото почти не остана певица, която да няма голям бюст. Когато не ти е дадено свише, не ти остава нищо друго, освен да си го купиш.

Можете да видите бомбите на певицата в следващите няколко снимки. Определено така е станала по-привлекателна за мъжкото око, макар и на цена от 20 бона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар