Старозагорската принцеса: Мария се изфука, спи в хотел „Риц“ в Париж! (кой плаща за това – МНОГО СНИМКИ)

Старозагорската принцеса: Мария се изфука, спи в хотел „Риц“ в Париж! (кой плаща за това – МНОГО СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Мария не пропуска да се изфука със скъпите екскурзии, да не би някой да не разбере!

Мария замина да си гледа кефа в Париж. И отседна не къде да е, а в умопомрачителния хотел „Риц“… Откъде разбрахме всичко това ли?! Ами от самата нея, която буквално наводни социалната мрежа със снимки и видеа.

Мария

Трае ли Мария да не се похвали къде е и в какъв ултра скъп хотел нощува?! Че то ако не разберат другите, случило ли се е изобщо…

Върху които неизменно присъства огромен надпис „Париж“ или „Хотел Риц“. Да не би да вземе да остане и един българин, който да не разбере, че Марчето си вее байрака (и някои други неща) из френската столица.

След развода си с Християн Гущеров Мария се е отдала на много работа и пътувания. Близки до нея източници обаче са категорични, че каквото и да прави, ако ще и по пет клуба да обикаля всяка нощ, пак не може сама да си позволи подобни разходи.

„Очевидно е, че някой богаташ е решил да зарадва и поглези Марийка, та я е завел в „Риц“. Както знаем, Пайнера взима половината от изработеното от чалгарките, така че сама е абсурд да си осигури подобен разкош. Да, може да иде в Париж, но ще спи в хостел“, смеят се източниците.

Не знаем дали с Мария има мъж в момента, а и тя държи личния си живот след Християн в пълна тайна. Това, което си позволи да заснеме изключително прецизно, е собственото си тяло по хавлия и бельо.

Както и изтънчените ястия и вина, които консумира. А и резултата от шопинга в багажника на колата. Че къде без него, срамота ще е…

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар