Великобритания се тресе: Истината за Кейт Мидълтън и принц Уилям бе потвърдена в писмо от Бъкингам! (ВИЖ ГО ТУК)

Великобритания се тресе: Истината за Кейт Мидълтън и принц Уилям бе потвърдена в писмо от Бъкингам! (ВИЖ ГО ТУК)
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън и принц Уилям разтърсиха не само Англия, но и целия свят!

Целият свят се тресе, а поданиците на Великобритания изригнаха след неочакваната новина, която гръмна като бомба днес. Тя касае всеобщите любимци Кейт Мидълтън и принц Уилям. И този път определено не е измислица.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е бременна, двамата с принц Уилям очакват третото си дете. Цяла Англия и светът гръмнаха

Вестта беше съобщена не как да е, а с официално писмо и печат от Бъкингамския дворец. Снимка от писмото може да видите и вие в края на текста. А сега само чуйте новината!

Не, Уилям и Кейт не са се разделили. Тъкмо обратното. Двамата са в трепетно очакване на… третото си дете. Херцогинята на Кеймбридж е бременна, което удиви всички.

Предвид факта, че двамата вече са щастливи родители на момче и момиче, очакването и на трето дете се превърна в топ сензация не само за кралството, но и за света.

Кейт Мидълтън се чувства отлично с бременността си и към момента всичко около здрвето й върви добре. Както може да се предположи, херцогинята е подложена на редовни прегледи от най-добрите лекари на Острова. И се очаква третото дете да се роди също така здраво и красиво като първите две.

Новината за пореден път доказва, че слуховете за раздяла на Уилям и Кейт са силно преувеличени. Припомняме, че редица медии ги развеждаха през ден и дори пишеха как Кейт Мидълтън може да последва съдбата на принцеса Даяна. Е да, ама не! Тя е щастлива, обичана и бременна.

Ето го и официалното писмо, изпратено от Бъкингамския дворец

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар