Затворничката Радка: Анита Мейзер върти оргии с друга жена, глезят я като принцеса! (разкритията й са брутални)

Затворничката Радка: Анита Мейзер върти оргии с друга жена, глезят я като принцеса! (разкритията й са брутални)
Гласувайте за статията

Затворничката Радка Велкова разказа доста скандални подробности за пребиваването на Анита Мейзер в пандиза!

Анита Мейзер се е отдала на разгулен живот в сливенския затвор. Това разкри скандално една от съкилийничките й. Жената се казва Радка Велкова и признава, че е потресена от поведението на Мейзер, както и от отношението на надзирателите към нея.

Анита Мейзер

Анита Мейзер си има любовница в затвора. Казва се Жанета и двете въртели срамни оргии. Живее си като кралица зад решетките

Първо, Анита Мейзер уж била осъдена, а живеела като кралица в пандиза. Ежедневно са й осигурявани всички удобства, за да се чувства добре, макар и в килия.

„Тази жена редовно е снабдявана с пълни чанти хранителни продукти. Носят й скъпи парфюми, маркови дрехи и всякаква козметика, представяте ли си?! Служителите на затвора й се подмазват й я гледат така, сякаш е богоизбрана. На какво се надяват, не знам. Сигурно да ги вземе в Америка като излезе на свобода“, разказва Радка.

Още по-потресаващото обаче е, че Анита Мейзер не е избягала от скандалното си и разюздано поведение дори в затвора. Тя правела оргии с други затворнички като особена любимка й била пандизчийка на име Жанета.

„С очите си съм ги виждала в леглото, да се опипват, целуват, натискат и още неща. Толкова гнусни, че не ми се говори. Все едно филм за възрастни гледам. Анита не спира да си търси любовници, а едновременно с това да крещи и да обижда други“, разкрива Радка.

Велкова признава, че веднъж не се е стърпяла и е зашлевила Мейзер. Затова, че я нарекла „мърша“ без причина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар