След „Черешката на тортата“: Иван Ласкин разрева Дебора за втори път! (сама си го търсеше – виж тук)

След „Черешката на тортата“: Иван Ласкин разрева Дебора за втори път! (сама си го търсеше – виж тук)
Гласувайте за статията

Иван Ласкин определено не може да си държи езика зад зъбите, но е откровен!

Миналата седмица актьорът Иван Ласкин беше най-яркото присъствие в „Черешката на тортата“. Пет вечери той седя на една маса с Яна Маринова, Башар Рахал, Катя Близнакова и чалга дивата Дебора.

Иман Ласкин

Дебора си падна по Иван Ласкин, но той я отряза и разрева за втори път

Зрителите вече видяха как устатият Ласкин жестоко бъзикаше Дебора и успя да я разплаче още първата вечер. Макар певицата да се кълнеше, че не й пука и ще устои на всички „простотии“ на половинката на Алекс Сърчаджиева.

Видяхме обаче и друго – след като още на следващия ден Иван Ласкин промени поведението си и показа благоразположение към Дебито, тя се размаза. И започна да пърха около него с изкуствените си мигли.

Това не остана скрито от останалите дами в компанията, които се шегуваха, че Дебора си е паднала по Ласкин. Е, шегата се оказа истина. Близки до певицата разкриха, че тя действително е започнала да изпитва чувства към Иван Ласкин. И всячески е искала да се среща с него и след предаването.

„Дебито се очарова от ума на Ласкин. Тя може и да не е особено образована или интелигентна, но умния човек се забелязва и харесва от всички. А и кога е имала тя такъв интересен мъж до себе си?! Последният й я биеше дори“, коментират източниците.

Точно там обаче е и проблемът на чалгаджийката. Дебора направила грубата грешка да се обажда на няколко пъти на Иван Ласкин, а последния го поканила на гости в дома си. Без останалите, разбира се.

Схватлив до краен предел, актьорът моментално уловил мераците на Дебито. И, без да се церемони, не само й отказал, но заявил, че тая работа дето я мисли, няма да я бъде и след сто години. Дал й да разбере, че не я харесва, не и като жена. И я поставил на мястото й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар