Какво стана между Гришо и Романа Табак: Бившите гаджета отново заедно! (красавицата призна чувствата си – снимки)

Какво стана между Гришо и Романа Табак: Бившите гаджета отново заедно! (красавицата призна чувствата си – снимки)
Гласувайте за статията

Гришо и Романа Табак бяха заедно в младежките си години!

Романа Табак – повечето българи я познават не като тенисистка, каквато е, а като бившата изгора на Гришо. Григор Димитров и словашката красавица имаха романтична връзка през далечната 2008-ма година.

Гришо

Какво се случва днес между наш Гришо и Романа Табак

Едва година по-късно обаче се разделиха, заради увлечението на Гришо по пловдивската милионерка Симона Стефанова. Доскоро никой не беше се сещал за Романа, но ето, че тя самата напомни за себе си.

Напоследък Табак върви по петите на Гришо и го следва навсякъде. Тя беше в Ню Йорк, в София и още на редица места, където хасковлията имаше тенис срещи. И не само го аплодира от трибуните, а и се среща с него.

Гришо и Романа прекарват доста време заедно напоследък, което за някои е повече от притеснително, особено за Никол Шерцингер. Ясно е, че Табак е по-млада от Никол, а и има общи интереси с нашия Григор.

Романа беше принудена да спре временно кариерата си, заради сериозна травма на крака. Но вече е напълно излекувана, чувства се отлично и е решена да се върне, за да покори тенис корта с гръм и трясък.

Не това е сензационното обаче, а целта й да си върне и любовта на Гришо. „Романа винаги е признавала, че Григор е първата й и голяма любов. След него не е обичала друг така и продължава да твърди това и до днес. А като я гледаме колко е напориста и как започва отново да се сближава с Гришо, като нищо може и да прегреши с нея“, коментират източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар