Скандал: Екс любовниците Бетина Жотева и Сашо Йовков на нож! (водещият сипе огън и жупел срещу нея – виж тук)

Скандал: Екс любовниците Бетина Жотева и Сашо Йовков на нож! (водещият сипе огън и жупел срещу нея – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Бетина Жотева и Сашо Йовков преди години бяха сериозно обвързани!

Бившите любовници Бетина Жотева и Сашо Йовков са настръхнали един срещу друг и то след толкова години. Топ водещият на спорта по БНТ Йовков не иска и да чува за бившата си изгора. А причината е, че се чувства предаден от нея.

Бетина Жотева

Бетина Жотева и Сашо Йовков имаха изгаряща любов, но днес той се чувства зверски предаден от нея

Това разкриха близки до двамата източници пред вестник „Уикенд“. Оказа се, че Сашо Йовков е подал кандидатурата си за шеф на БНТ. Както знаем, изборът вече посочи новият директор и на мястото на Вяра Анкова седна Коко Каменаров.

Сашо бил разочарован не толкова от факта, че не са се спрели на него, колкото на това, че самата Бетина Жотева е дала гласа си не в негова полза. А уж го насърчавала и го карала да участва като го уверявала, че има пълната й подкрепа.

Припомняме, че навремето Бетина Жотева беше едно от най-харесваните и уважавани лица на националната телевизия. Тя беше водеща на новините, а сега се подвизава като член на медийния регулатор СЕМ.

Връзката им със Сашо Йовков разбуни духовете през 90-те години, а заради изгарящата си страст към нея, водещият не виждаше и не чуваше. Бетина пък се разведе със съпруга си – дипломата Огнян Чампоев.

Четири години продължи любовта между Жотева и Йовков, като след него Бетина имаше още два брака. Сега тя отново е сама и се е отдала на кариерното си развитие. След това, което причинила на Йовков обаче, той не иска да я вижда и на снимка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар