Взрив: Ивайла Бакалова е на нож със сестра си, вижте защо!

Взрив: Ивайла Бакалова е на нож със сестра си, вижте защо!
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова изпадна в конфликт със собствената си сестра!

Божидара Бакалова опъна до краен предел нервите на сестра  си. Ивайла Бакалова е посрещнала на нож решението й да участва във „Фермата“.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова е бясна на сестра си

Според Мис България 2001, нейната близначка само ще я изложи в ефир. Освен това тя смятала, че фермерската работа не е за дизайнерка, каквато е Божи.

„През живота си не е стъпвала на нивата, какво ще прави там, само ще ме излага…“ – беснеела Ива.

Двете сестри са близначки, но разнояйчни. И двете тръгнаха по пътя на модата, но едната създава модели, а другата ги носи.

Ивайла Бакалова наскоро се завърна от Дубай и ще има възможността да изгледа целия трети сезон на „Фермата“. Затова миската била повече от притеснена сестра й да не я изложи.

Освен всичко друго Ива познавала добре характера на Божидара и знаела, че не е никак лесен. Тя обичала сестра си, но не била сигурна, че зрителите ще я разберат. По-скоро считала, че ще стане за резил.

Самата Ивайла Бакалова вече участва в подобно риалити шоу и си изпати много, при това физически. Тя си счупи крака по време на „Къртицата“ преди 3 години.

Интересно съвпадение е, че тогава Ива работеше с Иван и Андрей, които бяха продуценти на формата. Сега и Божидара ще работи с тях, защото те са начело и на „Фермата“.

Според слуховете, дизайнерката напирала толкова много за това шоу главно заради парите. Напоследък продажбите на моделите й секнали и тя чувствала неистова нужда от финансова инжекция.

В риалитито засега е ясно, че ще си партнира с волейболната легенда Владо Николов и актьора Иван Ласкин. Останалите участници се очаква да бъдат обявени скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар