От Нова телевизия проговориха: Остава ли Гала в ефир? (Истината само тук)

От Нова телевизия проговориха: Остава ли Гала в ефир? (Истината само тук)
Гласувайте за статията

Нова телевизия разкри дали Гала остава в ефир

Вече стана ясно дали ток шоуто „На кафе” на Гала остава на екран. В началото на август плъзнаха слухове, че Гала е свалена от ефир и повече няма да води домакинското шоу.

Гала

Гала остана в ефир

Според слуховете блондинката е изгонена от телевизията, заради множество нарушения и глоби, които й са наложени.Клюката гласеше, че най-малко две нарушения и солени глоби е донесла водещата на Нова телевизия.

От СЕМ наложили на телевизията финансови глоби в размер на 18 000 лева. И още няколко солени наказания им тръснал медийния регулатор, гласеше още слухът.

Гала е на екран от 16 години и тази новина сериозно разтърсила водещата, коментирали и от кухнята на медията.Според клюката една от причината за свалянето от ефир бил ниския рейтинг на предаването, което се превръщало в постоянна константа.

Шефовете на Нова били бесни, че Светльо Иванов и неговите „120 минути” по Би Ти Ви „избивали рибата”. Другата причина да изгонят Гала от Нова бил факта, че тя превръщала предаването в откровена рекламна кампания на известни брандове марки и стоки.

Така СЕМ наложил глоба на блондинката, защото по време на гостуването на топ астролога Гал Сасон промотирала семинара му.

Солена глоба отнесла Нова телевизия и заради промотирането в „На кафе” листа от кока.Нетрадиционната напитка, рекламирана в ефир, която си е чист наркотик, е най-малкото шантаво, възмутили се и зрителите.

Заради рекламата на наркотика Гала и нейната репортерка Ася бяха разкостени от СЕМ. И Нова отнесе още 15 бона финансови санкции. Именно заради непрекъснатите търкания с медийния регулатор Нова телевизия обмисляла да се раздели със своята легенда.

Да, ама не. Тези твърдения се оказаха поредните слухове. Защото точно медиято оповести, че Гала и нейното предаване”На кафе” ще радва зрителите и този сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “От Нова телевизия проговориха: Остава ли Гала в ефир? (Истината само тук)”

 1. zori

  сеп. 05. 2017

  „Светльо Иванов и неговите „120 минети”
  Евала!!

 2. 777

  сеп. 05. 2017

  Тъкмо си бях помислила че има господ и той ще ни спаси от тази дърта разпоретина и нейните малоумни приятелки и хоп отново ще и гледаме фалшивата усмивка и простоватият и начин на водене отново.

Добавете коментар