Преслава пак се метна в кревата на Джино Бинкалана (Виж какви ги вършат двамата)

Преслава пак се метна в кревата на Джино Бинкалана (Виж какви ги вършат двамата)
3.7 (73.33%) 3 votes

Преслава пак ще мачка чаршафите с Джино Бианкалана

Преслава е възстановила старата си връзка с победителя от ВИП Брадър. На 22-ри септември хитовата изпълнителка заминава на турне в Америка. Това е третото й поредно участие зад океана. Обиколката й, която ще продължи две седмици, започва от Атланта и завършва в Масачузетс.Но там, на легло ще я чака някогашния й любовник Джино.

Преслава

Джино и Преслава пак ще мачкат чаршафите

Победителят от ВИП Брадър и Петя от Добрич имаха кратка, но бурна връзка през 2015 години. След края на шоуто двамата станаха любовници, а хитовата изпълнителка сама се похвали за любовната й афера. Тогава гласовитката призна, че Джино е не само кавалер, но го бива и под завивките.

Само след седмица Преслава заминава в Америка. Очаква се от това турне да гушне около сто хиляди долара. Именно на американска земя с Джино са се уговорили да се срещнат и да възбудят старата си страст.

А Джино вече е уредил топ лимузина, която да посрещне фолкаджийката още на летището.В нея освен мини бар и телевизор, ще има и мини джакузи. С луксозната кола Преслава ще обикаля всички градове и щати, където е турнето й.

Нашенецът вече е успял така да съчетае служебните си ангажименти, че непрекъснато да придружава любимата си. Интересно как обаче успелият бизнесмен ще обясни липсата си на гаджето си Изабел Родес.

Красавицата бе непрекъснато до болничното легло, когато Джино катастрофира с мотора. Припомняме, че неумела шофьорка го помете на магистралата и той едва оцеля, благодарение на бързата намеса на докторите. Лечението продължи дълго, както и рехабилитацията.

Актуалното гадже на Преслава-Павел Лазаров също бил бесен. Той не успявал да се побере в кожата си, защото не получил виза.Заради криминалното си минало на него му отказали да го пуснат зад граница. Скандалният любовник на Преслава не се слави с особена търпимост, а заради ревнивия му нрав доста хора са си изпатили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар