Ани Цолова отвърна на удара на Бареков: Изкара контра компромати! (Истината лъсна)

Ани Цолова отвърна на удара на Бареков: Изкара контра компромати! (Истината лъсна)
Гласувайте за статията

Ани Цолова дълго не успя да се съвземе от резила, който й лепна Николай Бареков

Ани Цолова отвърна на удара, който й нанесе бившия й колега. Припомняме, че евродепутата я топна пред прокуратурата. Той сигнализира директно и обвинител номер едно Сотир Цацаров.

Ани Цолова

Ани Цолова извади контра компромати

Показа сигнала, който са подали група бдителни граждани, ръководени от него. И качи написаното на личната си страница. Бившият новинар сезира прокуратурата да разследва откъде Ани Цолова разполага с такава луксозна недвижима собственост.

Според експерти къщата в тузарския квартал „Драгалевци”, който притежава водещата, е на стойност 400 000 лева. Самата тя отвори вратите на дома си за камерите на колегите си от Нова. Тогава екранната половинка на Виктор Калев заяви, че е теглила кредит за къщата си. Освен това тя била изцяло ремонтирана от нея, след като я купила.

Николай Бареков обаче е убеден, че новинарката е участвала в различни корупционни схеми и пране на пари, за да се сдобие с такава скъпа придобивка в полите на Витоша.

Къщата й е със 180 квадрата застроена площ и двор от половин декар. Тя заявила, че закупила имота срещу скромните 160 000 лева. Само че в „Драгалевци“ застроената площ върви от 1200 евро.А цената на парцела е около 300-400 евро на квадрат.

Евродепутатът се закани да подаде подобен сигнал още срещу Виктор Николаев и водещият на новинарския блок от Би Ти Ви Антон Хекимян. Според него при тях също имало разминаване между това, което получават и луксозните недвижимите собствености, които притежават.

Само че Ани Цолова вече се е окопитила от първоначалния шок. И се заканила да покаже документи пред НАП, с които наистина доказва, че е теглила крупен банков кредит.Тя заявила също, че освен заплата от пет бона, двамата с Виктор Николаев получават по двадесет бона на тримесечие.

Преди да я топне пред прокуратурата, Николай Бареков нарече Ани Цолова във Фейсбук „медийна проститутка”. Обвини я, че „партията я пази и затова не й трябва охрана, а само разрешение отгоре кой да кани за сутрешни свирки в Нова и кой не. Същата се шири в палат в полите на Витоша и всеки месец прибира десет пъти по пет хиляди срещу „услугите” си”, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ани Цолова отвърна на удара на Бареков: Изкара контра компромати! (Истината лъсна)”

  1. валя

    сеп. 06. 2017

    „екранната половинка на Виктор Калев“ беше добро 🙂 Иначе нека се избият да мирясаме от ранобудни самозабравили се селянчета

  2. Леле

    окт. 07. 2017

    Спомням си как услужливо двойката водещи покани в студиото Цветан Цветанов, по време на интервю със Сергей Станишев и оня цъфна на минутата.Същият попита С.С.,дали ще се откаже от политиката, ако се издъни с нещо и получи същия въпрос. Но покрай осъдителните дела забрави да си подаде оставката, въпреки обещанието в ефир. Допускам, че са били добре мотивирани. Тия номера от селски вечеринки вече не изненадват никого. Партията ГЕРБ купува наред.

Добавете коментар