5 години след „Дързост и красота“ Рон Мос изуми: Ридж ми липсва! (Връща ли се актьорът?)

5 години след „Дързост и красота“ Рон Мос изуми: Ридж ми липсва! (Връща ли се актьорът?)
Гласувайте за статията

Рон Мос определено има какво още да даде на сапунката „Дързост и красота“, но дали ще пожелае?!

Звездата Рон Мос отново прикова вниманието на всички фенове на „Дързост и красота“. Актьорът намекна, че може да се завърне в тв продукцията, научи Kliuki.bg.

Рон Мос

Рон Мос може да се завърне

Рон, който преди 5 години напусна обиден сериала, сега е поел пак по пътя на сближаването с продуцентите. Той сякаш съжалява за прибързаното си напускане през 2012 г.

„Определено Ридж ми липсва. Аз бях в този образ цели 25 години, няма как да не изпитвам тъга и носталгия, че вече не съм.“ – споделя Рон Мос пред американски ежедневник.

Неговият герой не бе убит, а просто актьорът бе сменен с Торстен Кей. Вече 5 години именно той е Ридж Форестър, но отзивите за него сред феновете не са много добри.

Затова се говори, че от сериала са влезли в преговори с Рон Мос, чието завръщане се обсъжда в момента. Единствената пречка към една такава стъпка би могла да бъде свързана с финансовите изисквания на актьора.

Преди 5 години именно парите го накараха да си тръгне от сериала, който го създаде. Тъй като Ридж остаря и започна да се появява по-рядко в епизодите, продуцентите пожелаха да намалят хонорара на Рон и той побесня.

„Дързост и красота“ започна снимки преди цели 30 години. В 25 от тях участва и Рон Мос, който дълго време беше в ролята на един от основните персонажи в сериала.

Теленовелата вървя по БНТ цели 24 години. Преди няколко месеца бе спряна по незнайни причини, но се очаква да се завърне скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар