Мегаскандал: Ани Цолова вън от Нова телевизия! (шефовете й духнаха под опашката – шокиращи подробности)

Мегаскандал: Ани Цолова вън от Нова телевизия! (шефовете й духнаха под опашката – шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Ани Цолова ще се прости с удобната длъжност в Нова телевизия!

Топ водещата на Нова телевизия Ани Цолова съвсем скоро ще се превърне в бившата топ водеща. Лицето на сутрешния блок заедно с Виктор Николаев трябва да си търси нова работа, при това спешно.

Ани Цолова

Ани Цолова ще трябва да си търси работа на друго място

Защото шефовете на медията решиха да я превърнат във второто „жертвено агне“ след Дарина Сарелска. И с право, тъй като името на Цолова напоследък бе забъркано в скандални схеми и разкрития, съобщи сайтът blife.bg.

Припомняме, че Николай Бареков лично изнесе разкрития за Ани Цолова, финансовото й състояние, имотите и това с какви средства са придобити. Възбудена бе проверка на НАП, пред които водещата заявила, че получава заплата от 5 бона. Но и рекордни бонуси от 20 000 лева на тримесечие.

Скандалът, провокиран от Бареков обаче не е единствената причина мястото на Цолова да се разклати под Д-то й. Отдавна зрители на сутрешния блок надават вой и се бунтуват срещу начина на водене на интервютата. Както на Ани Цолова, така и на Виктор Николаев.

Очевидно е, че открай време водещите се нахвърлят с неудобни и провокативни въпроси само към определени лица. Докато други политически лидери, общественици и прочие, са галени като с перце в ефир.

Това не останало скрито и за собствениците на медията. Които въпреки че са чужденци, категорично не одобрявали подобен начин на работа. И злепоставяне на медията в очите на краля-зрител.

„Затова спада и рейтингът на „Здравей, България“. Защото от години вече Ани Цолова и колегата й се нахвърлят като хищни хиени върху удобните им гости. А други, от които очевидно вадят пари, са представяни като светци. Аман от нагаждачество в тая страна“, гневят се потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар