Кофти тръпка: Любимият на Ася Капчикова я натири заради друга! (виж на коя известна красавица се прехвърли Живко – СНИМКИ)

Кофти тръпка: Любимият на Ася Капчикова я натири заради друга! (виж на коя известна красавица се прехвърли Живко – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Ася Капчикова не иска да повярва, бълва змии и гущери!

Бившата Мис Плеймейт Ася Капчикова много си беше повярвала напоследък. Набедената за страшна красавица от Девин с охота разказваше как зарязала самия Криско. Справяла се сама със славата и живота, и била номер едно във всичко.

Ася Капчикова

Какво стана, бе Асе?! Гаджето на Ася Капчикова я натири заради друга

Е, очевидно вече не е номер едно в сърцето и леглото на последната си изгора Живко. Ася Капчикова не спираше да повтаря как е открила мъжа на живота си и как той е много по-добър от Кристиан Талев. Поне за нея.

Какво ли ще каже днес обаче, когато наяве лъсна скандалната изневяра на същият този Живко. При това отново с известна хубавица – Мис Силикон Виктория Петрова.

Живко и Виктория бяха забелязани в столично заведение преди дни, където без свян се натискаха и целуваха страстно. И това ако е вярно гадже, здраве му кажи!

След това самата силиконка пусна снимка на двамата в социалната мрежа, с което даде да се разбере, че няма какво и от кого да крие. Очевидно Живко е разписал пътния лист на Ася Капчикова, която в момента скубе коси от яд и злоба, разкриха източници.

„Ася е твърде горда и затова бълва змии и гущери. Повече я боли, че Живко я унизи пред всички, отколкото от самата му изневяра. Но така е, всичко се връща на този свят. Тя слагаше рога на Криско, сега ще си сърба попарата“, коментират в мрежата.

Говори се, че Живко зарязал Ася заради проблемите й с алкохола. Тя можела да пие по всяко време, а дори и от сто грама ставала заядлива, жлъчна и вдигала махленски скандали.

Живко вече е с Виктория Петрова, честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кофти тръпка: Любимият на Ася Капчикова я натири заради друга! (виж на коя известна красавица се прехвърли Живко – СНИМКИ)”

  1. ppp

    сеп. 06. 2017

    Ася заслужава по-хубав, а Криско май я обичаше

Добавете коментар