Ивелин Попов е съкрушен, дори Елена не може да го утеши!

Ивелин Попов е съкрушен, дори Елена не може да го утеши!
Гласувайте за статията

Ивелин Попов е много зле след случилото се тази вечер!

Загубата от Холандия е накарала Ивелин Попов да се чувства ужасно. Това издават негови съотборници, като дори нашият капитан е бил забелязан да плаче в автобуса.

Ивелин Попов и Елена Паришева

Дори Елена не може да утеши Ивелин Попов

Попето за първи път осъзнал, че може би ще си отиде от футбола без да е играл на Световно. Идния месец той ще навърши 30 г., а след днешното поражение България на практика изгуби всякакви шансове за класиране за Русия.

Ивелин Попов е бил толкова съкрушен след мача, че даже не е искал да разговаря с жена си. Елена Паришева му звъннала да го утеши, но той набързо я отсвирил, тъй като искал да остане насаме с болката си.

Попето е част от националния тим от 10 години, но за първи път изглежда отчаян. Играчът на Спартак (Москва) вече добре си дава сметка, че времето му изтича, а той все още не е играл с „трикольорите“ на голям форум.

За последното десетилетие Попов е имал немалко тежки моменти с националната фланелка. Най-тежкият може би беше преди 3 години, когато заради негов пропуск от дузпа не успяхме да победим Малта.

Тогава дори Ивелин Попов даде капитанската лента на Светослав Дяков, тъй като се чувстваше отговорен за случилото се. Даже жена му се наложи да го защитава пред медиите.

Днес обаче той отново е капитан на България, тъй като Дяков не е викан вече в отбора. Това може би му тежи много и затова се чувства отговорен пред феновете, че за пореден път ще гледаме Мондиала по телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар