Взрив: Венета Райкова призна връзката си с Иван Христов! (двамата били влюбени – истината опули всички)

Взрив: Венета Райкова призна връзката си с Иван Христов! (двамата били влюбени – истината опули всички)
3 (60%) 1 vote

Венета Райкова и Иван Христов са имали любовна авантюра!

Бившата водеща на „Горещо“ и настояща водеща на „Папараци“ Венета Райкова тези дни не слиза от страниците на медиите. Причината за това е трансферът й в Би Ти Ви и избутването на Николета Лозанова от мястото й.

Венета Райкова

Венета Райкова хвърли страшна бомба с признанията си за Иван Христов

Днес обаче това вече остана на втори план, защото новата „Кралица на Папараци“ призна нещо наистина неочаквано. А именно любовните си трепети не с кой да е, а със самия Иван Христов.

Не, Ирина Тенчева няма причина да напуска мъжа си с крясъци, защото любовта му с Венета е била през далечната 2002-ра година. А къде Райкова разкри истината ли?! Ами в първия си роман „Триумфът на кучките“, в който героинята Виктория е неин прототип.

Ето какво пише Венета Райкова от името на водещата Виктория за Иван Христов. Четете и сами си правете изводите:

„Не бяха опосуми, а страшно готини хора. Особено единият. През далечната 2002-ра се беше поцелувала с него и можеха да стигнат и по-далеч, ако той не се беше събрал след раздяла с кошмарната си жена.

А Виктория не искаше да се замесва с женени! Иначе й беше жал за него заради жената, която трябваше да търпи дълги години в къщата си. Добре че най-накрая се разведе, след като се влюби във водещата на едно от предаванията си!

Новата водеща и жена в живота му беше най-доброто, което можеше да му се случи. Създаваше му семеен уют, готвеше и постоянно качваше снимките от маджите във фейсбук!

Докато бившата се хвалеше през годините, че готварската й фурна още седи с етикета от магазина“, разтърсва с откровенията си Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар