Излагация: Виж какви ги върши Краси Радков в отсъствието на Слави! (резилът на актьора е голям)

Излагация: Виж какви ги върши Краси Радков в отсъствието на Слави! (резилът на актьора е голям)
3 (60%) 2 votes

Краси Радков удари дъното след като Слави Трифонов го изпусна от очи!

След като Слави Трифонов се отдели от шоуто си заради операцията на тазобедрената става, любимецът му Краси Радков удари дъното. Чаровният комик изтрещя дотам, че да се продава на всеки, който го пожелае. В преносния смисъл, разбира се.

Краси Радков

Краси Радков се пусна на черния пазар, за да трупа пари

Вместо участията в нощни клубове, които винаги са били съгласувани с Дългия и се водят уж престижни, Краси Радков хукнал да работи и на черно. Той приемал всякакви покани за участия, само и само да пълни банковата си сметка.

Върхът на всичко е, когато наскоро Радков „пристанал“ и на рапъра Криско. Кристиян Талев разпускал с компания на Слънчака и му скимнало, че иска някой да му прави смешки. Вместо да си поръча певица, той звъннал на Краси. И онзи моментално приел, пише столичен седмичник.

Срещу сумата от 3000 лева Радков се правил на шут няколко часа, а и попял малко. В репертоара му се включили парчета на Слави и Ку-ку бенд, Сашо Роман, Тони Стораро и други.

„Абе, то на пръв поглед лошо няма, че човекът гледа да печели. Ама нали трябва и малко достойнство да има. Баш Криско да му подсвирне и онзи да хукне през глава. Защо не си държи на реномето този човек след като е в пъти по-известен и талантлив от рапърчето“, коментират потребители в мрежата.

Парите от Криско Краси Радков прибрал само за себе си и не ги отчел пред никого. Смятал, че посещението му при пияната компания на Талев ще си остане между тях, но уви. Още след дни истината излезе наяве от „любезни“ информатори.

Хубавото е, че Слави Трифонов и този път си затвори очите за белите на любимеца си. И няма да го накаже или глоби така, както прави с останалите от екипа си.

Криско му свирна и той хукна

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар