Скри ни топките: Диляна Попова призна кой е голямата й любов! (смайващо, но не е Борил, нито Блатечки – виж тук)

Скри ни топките: Диляна Попова призна кой е голямата й любов! (смайващо, но не е Борил, нито Блатечки – виж тук)
Гласувайте за статията

Диляна Попова разкри кой е наистина голямата й любов!

Манекенката Диляна Попова е едно от най-обсъжданите светски лица у нас. За жалост не толкова заради професионалната си кариера, а заради ролята на самотна майка.

Диляна Попова

Диляна Попова призна, че голямата й любов не е Блатечки, а модата

Макар Асен Блатечки да се грижи повече от прекрасно за сина им Борил, той избра да остане с жена си Катерина Горанова. А това в държава като нашата, винаги се приема с одумване, жлъч и сипене на хули срещу „любовницата“.

Е, Диляна Попова доказа, че има сили да се справи с хорското мнение и с живота си. Такъв, какъвто й го е поднесла съдбата. Поне до момента. Тя вярва, че и за нея е предвиден мъж, когото обаче ще трябва да почака, докато се появи на хоризонта.

Преди дни красавицата успя да шашне всички като в свое интервю разкри истината за голямата си любов. Оказа се, че тя има една наистина първа и последна любов, която няма нищо общо с Борил. Нито с Асен Блатечки.

Попова обожава сина си и той е най-скъпото й същество в света. Но първата и голяма любов в сърцето й си оставала… модата. „Обичам модата от дете. Винаги съм знаела, че ще е част от живота ми. Мисля, че тя е първата и ще остане последната ми любов“, призна Диляна пред списание „Булка“.

Това лято обаче тя успя да се измъкне за малко от ангажиментите, за да се отдаде на почивка и игри с малкия Борил. Диляна заведе сина си на родното Черноморие, където двамата останаха повече време от очакваното. А хубавицата твърди, че това са едни от най-щастливите дни в живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скри ни топките: Диляна Попова призна кой е голямата й любов! (смайващо, но не е Борил, нито Блатечки – виж тук)”

  1. еде

    сеп. 06. 2017

    най обича да го лапа и да се друса

Добавете коментар