Фейсбук гръмна: Райна окраде и „Карамел” (Удари дъното)

Фейсбук гръмна: Райна окраде и „Карамел” (Удари дъното)
Гласувайте за статията

Райна вече удари дъното

Райна взриви Фейсбук. „Македонското девойче” окраде и трио „Карамел”. Родената в Сандански гласовитка не се посвени да открадне дума, специално измислена от трите певици от „Карамел”. За парчето си „Ще откачите”, „карамелките” са измислили специално думата „секстремно”.

Райна

Райна окраде колежки

Такава в българския език няма и никога не е имало, категорични са спецовете. В оригиналният текст на песента им думата звучат по този начин.

„Когато искам нещо, искам то секстремно”, пеят карамелките в парчето си.Нещата можеха да се разминат, но бдителни фейсбукари веднага откриха плагиатството, пише „Шоу“.

„Не може така. Ще кажете, че всички певци и певици крадат, ако не от колежки, то поне от чуждестранните си колеги. Но Райна прекали. Не й е за първи път”, коментират я във форумите.И наистина в новата й песен „Сафари” Райна направо изкопира думата от песента „Карамел”.

В парчето на поп фолк дивата се пее: „Искам секстремно, нещо неземно за пълнолетни”.Кражбата на певицата говори доста зле за нея. От няколко години Райна се опитва да изплува, но напразно, не спират да я одумват в социалните мрежи.

Туристическите турове й „изядоха главата”. Безкрайните й митарства по света накара дори шефа й Митко Пайнера да й скръцне със зъби и да я заплаши, че ще я уволни от фирмата. Плъзна слъхът, че екскурзиите й не са толкова законни и има доста неясноти около тях, пише „Шоу“.

Певицата не само заора в кариерата си, но зацикли и в любовния си живот. След като се раздели с голямата си любов Константин, 35-годишната изпълнителка продължава да е сама.
Тя завъртя няколко връзки, името й се заплете с различни мачовци, но в края на краищата няма сериозен мъж до себе си.

С колегата си Коцето бяха заедно няколко години. Дори заговориха за брак и семейство, но нещата се разтекоха. С днешна дата изпълнителят на „Черна роза” е щастливо женен и се радва на две деца.

Каквито и злобни слухове да витаеха около брака му с красивата Надя, двамата продължават да са заедно и да се радват на щастието си.А поредният скандал с кражбата отново разбуни духовете и недоброжелателите не спират да нападат Райна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар