Клаудия Шифър живее в разкош с 14 спални (Имението й било собственост на Тюдорите+МНОГО СНИМКИ)

Клаудия Шифър живее в разкош с 14 спални (Имението й било собственост на Тюдорите+МНОГО СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Клаудия Шифър живее в разкош с 14 спални

Клаудия Шифър бе една от най-красивите жени в миналия век. Топ манекенката живее в пълен разкош в имението на Тюдорите в Англия.

В замъкът красавицата живее със съпруга си Матю Вон и трите си деца- на 14,12 и 7 години. Преди петнадесет години жената, която накара принц Албърт дълго време да остане ерген и бъдещия й съпруг попадат пред вратите на имението. Без предупреждение те чукат на вратите на замъка и остават изненадани неговите собственици.

„Буквално останахме запленени от това място. И веднага пожелахме да стане наше”, разкрива в интервю легендарната манекенка. Месеци по-късно тя и режисьора Матю Ван се венчават пред 120 гости. Като вече са сключили сделката и вече официално за новите собственици на разкошния замък.Имението е впечатляващо. С мащабите, историята, интериора, мебелите, кухнята, трапезарията, двора, произведенията на изкуството и….изобщо с всичко.

Клаудия Шифър живее в дом мечта

Замъкът разполага с 14 спални. Строено е през 1574 година в чест на крал Хенри VIII. Носи името Coldham Hall. Така е кръстено от кралица Елизабет Първа, на която не й харесало, чей поднесли студена шунка при престоя й там. Имението приютявало и католически свещеници, които били преследвани от кралицата.

В дома на Клаудия Шифър и Матю Вон има още няколко кучета, котки, овце, прасе и дори костенурка. Както и няколко призрака.

„Медиум ни каза, че имаме няколко призрака в замъка. Но са много мили и да не се страхуваме”, споделя топ модела. Често чували шумове, веднъж дори музиката се пуснала сама.

През уикендите в дома на Клаудия Шифър и режисьора Матю Вон често идват гости. Те правят много партита, като събират приятели в имението. Те и децата им играят тенис, крикет, разхождат се или плуват.

Германският модел е щастлива и горда с дома и семейството си.А и кой не би бил, ако живее в такъв древен замък, чийто стени са пропити от живота на минали велики личности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар