Шок: Виктор Николаев и Миролюба Бенатова са любовници! (водещата разби семейството му – МНОГО ИНТИМНИ СНИМКИ)

Шок: Виктор Николаев и Миролюба Бенатова са любовници! (водещата разби семейството му – МНОГО ИНТИМНИ СНИМКИ)
4.7 (93.33%) 3 votes

Миролюба Бенатова взе акъла на колегата си Виктор Николаев!

Супер скандал разтресе Нова телевизия, след като наяве лъсна любовната афера на две от най-известните й лица. А именно Миролюба Бенатова и Виктор Николаев. Ако не бяхме видели снимките на вестник „Ретро“ с очите си, нямаше и да повярваме.

Виктор Николаев

Виктор Николаев и Миролюба Бенатова са любовници

Защото от години Виктор Николаев и Миролюба твърдяха, че са много добри приятели. Едва ли не като брат и сестра. Надали обаче брат и сестра биха интимничели така, както те двамата.

Наскоро папараци на „Ретро“ ги хванаха в крачка. Виктор Николаев и Бенатова най-безсрамно се държаха за ръце още на паркинга на Нова телевизия. След което се разделиха, но само за малко. Всеки се качи в собствения си автомобил и потеглиха. За да се срещнат минути по-късно в уединено и тихо заведение.

Там водещите останаха рекордните пет часа, а малцината клиенти бяха изумени от близостта и очевидната страст помежду им. След като фотосите видяха бял свят, източници от кухнята на медията разкриха, че мнозина в Нова ТВ са били наясно с това.

„Виктор и Миролюба отдавна имат нещо помежду си, а нещата май стават още по-сериозни. Щеше да е прекрасно, ако той не беше семеен мъж и то с дете. Мира е свободна и може да прави, каквото си иска, но определено не й прави чест да разбива семейство“, коментират източниците.

Припомняме, че Виктор Николаев има дългогодишен брак с 8 години по-възрастната от него Людмила Железова. Тя е журналист от БНР и основната „виновница“ Николаев изобщо да помирише света на медиите.

Двамата имат дъщеричка Дара, но очевидно отношенията им са доста „странни“. Щом Виктор си позволява да отсъства от дома си толкова време и да „вършее“ най-спокойно с Бенатова. Плюс това наскоро стана ясно, че водещият си е купил тайно апартамент. Където може би се усамотява с любовницата си.

„Мира не спира да се върти в нюзрума на телевизията, дори и да няма работа. Просто гледа да е около Виктор колкото се може повече време. Не знаем докъде ще стигнат нещата“, шушукат запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шок: Виктор Николаев и Миролюба Бенатова са любовници! (водещата разби семейството му – МНОГО ИНТИМНИ СНИМКИ)”

  1. гочо

    Дек. 07. 2017

    хуюлюба и виткур,смях,смях….

Добавете коментар