Сензация: Цвети Стоянова е бременна! (новината шокира златното момиче – виж тук)

Сензация: Цвети Стоянова е бременна! (новината шокира златното момиче – виж тук)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова не очакваше това да се случи, не и толкова скоро!

Златното момиче Цвети Стоянова зачена. Красивата гимнастичка е бременна от приятеля си Александър Любенов и след няколко месеца двамата ще гушнат първата си рожба. Това довериха близки до нея източници пред вестник „Галерия“.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова чака бебе от гаджето си Александър Любенов

Както знаем, наскоро Цветелина Стоянова си купи чисто ново жилище за 150 000 лева. Тя започна светкавично обзавеждане, тъй като апартаментът е само на замазка. В дома на Цвети е предвидена и просторна детска стая, което мигновено породи съмнения, че чака дете.

Тези съмнения бяха потвърдени от нейни познати, които подшушнаха, че в момента всичко се върти предимно около обзавеждането на стаята на очакваното хлапе.

Цвети Стоянова и Александър Любенов са заедно от няколко години като преминаха през редица изпитания. Най-тежкото от които бе опитът й за самоубийство преди малко повече от година. Тогава шампионката по художествена гимнастика се хвърли от шестия етаж и оживя като по чудо.

Александър беше плътно до нея – тогава и сега, а желанието му именно тя да стане майка на децата му, бе огромно. Всичко в момента върви добре, с изключение на шока на Цвети от бременността й.

„В началото тя остана като гръмната и не знаеше нито какво да каже, нито как да реагира. Да, Цвети иска бебе, но не мислеше и не предвиждаше то да дойде толкова скоро. Но всичко е Божа работа, а и двамата със Сашо не са се пазили кой знае колко“, коментират източниците.

След като разбрала, че чака дете, Цветелина върна и естествения цвят на косата си, за да спре да се изрусява. Причината е, че не иска по никакъв начин да вкарва химии в кожата си и да навреди на плода.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар