Резил: Катрин Вачева стана за смях в „Черешката на тортата“! (Тервел, Радина и Моньо не вярват на очите си – виж тук)

Резил: Катрин Вачева стана за смях в „Черешката на тортата“! (Тервел, Радина и Моньо не вярват на очите си – виж тук)
1 (20%) 1 vote

Катрин Вачева определено блесна в „Черешката на тортата“, но за жалост не с интелект!

Скандалната манекенка Катрин Вачева е един от участниците в „Черешката на тортата“ тази седмица. Тя бе събрана да мери сили и умения в кухнята с Радина Кърджилова, Тервел Пулев, Моньо Монев и Параскева Джукелова.

Черешката на тортата

Катрин Вачева не спира да се надува в „Черешката на тортата“, но стана за смях

Докато Джукелова се представя като най-либерална и не осъждаща странностите на другите, то Тервел, Радина и Моньо не можаха да се сдържат пред глупостите на Катрин.

Нахакана до краен предел, Катрин Вачева стана за смях вече на няколко пъти. Хубавицата уж демонстрира превъзходство над останалите, а не спира да ръси глупости и простотии.

Като например вчера, когато на вечерята у актьора Моньо Монев всички заговориха за сериала „Откраднат живот“. Изведнъж, ни в клин, ни в ръкав, Вачева се изцепи: „Ама вие там с истинска кръв се цапате, нали?!“…

Потресаващата глупост накара Моньо да се ококори, а деликатната Радина Кърджилова да избухне в неудържим смях през сълзи. Макар да е далеч от киното и театъра, Тервел Пулев също се сащиса от тъпите въпроси на Катрин.

Която дори не успя да зацепи защо, аджеба, останалите й се смеят. След няколко изцепки Катрин Вачева продължи с наглото си държание и не спираше да критикува вечерята на Монев.

Това не й харесвало, онова било зле направено, третото не го ядяла… Тези и ред други капризи, които видимо дойдоха в повече на компанията. Сигурни сме, че и четиримата нямат търпение да дойде краят на тази седмица, за да не им се налага отново да се събират на една маса с Вачева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар