Милен Велчев ли съсипа Роси Иванова: Болестта отново се върна при бившата Мис България! (още подробности)

0

Роси Иванова отново разви заболяването, което я мъчи от години!

Роси Иванова без съмнение е една от най-красивите ни победителки на Мис България. Тя спечели короната през далечната вече 2005-та година, но все още не е забравена. Така, както се случи с голяма част от някогашните победителки.

Роси Иванова
Милен Велчев ли остана голямата любов на Роси Иванова?!

Росица Иванова доби опит в телевизията, където се изявяваше, макар и за кратко. Тя е търсена за различни ревюта, фотосесии и реклами като можем да твърдим, че в професионален план нещата й се развиват повече от добре.

Проблемът й обаче е личен и страшно сериозен, тъй като се оказа, че болестта, от която страдаше, отново се е завърнала. Става дума за анорексията, която превърна Роси Иванова в жив скелет. Да, тя още има прекрасното си лице и ясни сини очи, но фигурата й е плашещо слаба, пише вестник „Галерия“.

Близки до нея се питат Милен Велчев ли е причината за състоянието й, което още не може да отшуми. Припомняме, че през 2007-ма година Иванова и бившият финансов министър бяха спипани в интимна връзка. Дори ги заснеха, когато излизаха от една и съща стая в хотел.

Велчев беше семеен по същото време, но явно това не му попречи аферата с Росица Иванова да продължи повече от година и половина, твърдят запознати.

Показателното е, че непосредствено след края на любовта си с Велчев, хубавицата изпадна в депресия и стана анорексичка. Говореше се, че приема и забранени субстанции, но тя впоследствие отрече информацията.

„Факт е, че Роси е прекрасна жена, а след Милен не сме я виждали със сериозна връзка. Да, имаше различни мъже за кратко, но явно Велчев си остава голямата й любов. Дано успее да го забрави, иначе ще се съсипе напълно“, коментират из светските среди на столицата.

Красавицата плаши с болезнено слабата си фигура

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.