Деси Цонева е като отвързана: Не спира да пие и да купонясва в съседна Гърция!

Деси Цонева е като отвързана: Не спира да пие и да купонясва в съседна Гърция!
Гласувайте за статията

Деси Цонева не спира да вилнее в съседна Гърция

Деси Цонева го удари на живот. Дъщерята на покойния журналист Деси Цонева винаги е била купонджийка. Но с днешна дата журналистката вилнее като отвързана в южната ни съседка.

Деси Цонева не спира да обикаля кръчмите в Гърция

Деси Цонева щурее по плажовете и кръчмите на Гърция. Тя е с компания, която не спира да се весели от ранни зори до късни доби. Хубавицата винаги е казвала и доказвала, че е бохем.

И сега отново го е ударила на живот, макар че скоро идва новата учебна година. И трябва да помисли за сина си Янчо Таков-младши, който е ученик.

Но това не й пречи да беснее из гръцките заведения, за радост на компанията й. Всички й се кефят, когато неуморимо обикаля партита и заведения, твърдят и близките й приятели.

Уменията си палавницата демонстрира още като съквартирантка в Къщата на Големия брат. Там тя бе в „оркестъра” от сутрин до вечер, но въпреки това не се остави дълго време махмурлука да я събори.

Добила тренинг, Деси Цонева винаги е готова за още пиене, купони, предизвикателства и затова винаги е „душата на компанията”.

Наскоро хубавицата подлуди отново онлайн потребителите. Тя попита в мрежата къде може да запие с елитни питиета. На зова й моментално се отзоваха мнозина. С готовност й посочиха местата, където може да метне няколко квалитетни питиета.

Злобари обаче заядливо подпитват откъде телевизионерката има толкова пари, за да харчи с лека ръка.И цяло да укпонясва в съседна Гърция.

Още повече, че няма богато гадже, което да й плаща масрафа.Хубавицаат вече има един неуспешен брак с бащата на сина си Янчо Таков. След като излезе от ВИП Брадър щеше да мине под венчило и с ресторантьора Георги Джамов.

Той бе доста по-голям от нея и преди това мачкал чаршафите и с леля й. Плъзна слухът, че тя му отказала брак, защото имала афера с 50-годишен строителен бос. Джамов също се оказал неверен и тя го ловнала в крачка.

С днешна дата Деси Цонева е сама, необвързана и жадна за партита и жадна за живот. Дали още крие богато гадже до себе си, тепърва ще се вижда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар