Невиждан лукс: Ето как изглежда Къщата на Вип Брадър този сезон! (ще ви паднат очите – МНОГО СНИМКИ)

Невиждан лукс: Ето как изглежда Къщата на Вип Брадър този сезон! (ще ви паднат очите – МНОГО СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Вип Брадър 2017 ще даде на участниците си целия лукс на света!

Невиждан лукс за рекордни суми – това предоставя тази година Къщата на Вип Брадър на своите участници. Безспорно продуцентите на формата са се постарали зверски. И дори най-претенциозния вкус няма да има за какво да се хване и да недоволства.

Вип Брадър

Вип Брадър 2017 с пълен разкош и лукс за участниците си

Както виждате, сезонът на Вип Брадър „Любовта е…“ ще предостави на своите известни гости всички възможни красоти и удобства в дома, който те ще обитават три месеца. Или поне ще се стремят да го обитават за това време, тъй като никой не е застрашен от номинации и елиминации.

Спалнята на Вип Брадър 2017 прилича на будоар на кралица. Съквартирантите ще имат на разположение огромен басейн, какъвто не липсва в нито един от сезоните. Фитнес залата е оборудвана с всички необходими и доста скъпи уреди, а трапезарията е огромна, светла и с много зеленина.

Точно това е една от промените в Къщата – зеленината, която липсваше в останалите сезони. За съквартирантите си Вип Брадър е обзавел и още нещо – супер луксозно място за пушене, където ще могат да се оттеглят, да се наслаждават на дима и да си клюкарстват, разбира се.

Припомняме, че именно проблемът с пушенето разделяше и скарваше съквартирантите още през първите дни от престоя им в Къщата. След като той очевидно ще бъде решен, тепърва ще видим кое ще се яви и първата ябълка на раздора във Вип Брадър.

Както знаем, форматът стартира в понеделник 11 септември, а след него ще започне и любимият на мнозина Биг Брадър Ол Старс. Предстоят ни страшно интересни дни, седмици и месеци, а ние нямаме търпение вече да започнат.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар