Захвърли траура! Мариана Цонева навири задни части дни след панихидата на Митко (ФОТО)

Захвърли траура! Мариана Цонева навири задни части дни след панихидата на Митко (ФОТО)
Гласувайте за статията

На 23 август се навърши година от смъртта на известния журналист, а Мариана Цонева я отбеляза подобаващо.

Точно на първата година след смъртта на съпруга си, Мариана Цонева окончателно захвърли траура. Е, все още има помен от него заради черния цвят на оскъдния й бански, шегуват се някои. Но с поведението си, което приляга повече на щерка й Деси, вдовицата определено успя да си навлече сериозен гняв, узна kliuki.bg. 

Мариана Цонева захвърли и траура, и дрехите!

Мариана Цонева захвърли и траура, и дрехите!

Броени дни след панихидата по повод година от смъртта на Митко Цонев, съпругата му реши, че е напълно в реда на нещата да навири гол задник, сякаш е на 30! Освен траура, тя захвърли и дрехи и задръжки и позира пред обектива по бански, заемайки предизвикателна поза.

На всичкото отгоре, Мариана Цонева сподели провокативното фото с приятелите си в социалните мрежи. Е, не може да й се отрече, че изглежда доста добре за годините си. Тя отслабна значително покрай смъртта на съпруга си. А сега явно е решила да приеме недостатъка за плюс и да се изфука с новата си фигура.

Снимката на вдовицата на Митко Цонев за пореден път затвърди мнението, че в тяхната фамилия имат малко по-различни разбирания за скръб. Само да си спомним какви ги вършеше щерка му Деси дни след кончината на журналиста. Ако тогава можеше да я оправдаем със състояние на афект, то какво е оправданието на Мариана Цонева?!

Разбира се, никой не е казал, че трябва цял живот да бъде забулена и да рони сълзи за починалия си съпруг. Но снимката й по бански дойде в доста неподходящ момент и вероятно затова предизвика толкова негативни реакции. Поздравления към Мариана Цонева за фигурата също не липсват, но вероятно те малко й горчат…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар