Влади Въргала: Разведох се със Силвето, намерих жената на живота си! (Всичко за края на брака му)

Влади Въргала: Разведох се със Силвето, намерих жената на живота си! (Всичко за края на брака му)
Гласувайте за статията

Влади Въргала направо разби всички!

Влади Въргала усмихнато изстреля новина-бомба около личния си живот. Той бе гост в първото за сезона издание на „На кафе”. На обновените розови диванчета в студиото на Гала той призна, че се е разделил окончателно със съпругата си.

Двамата имат тридесет годишен брак, но накрая нещата жестоко заскърцали. И решили да сложат край на агонията, която продължила доста време.

„Взех разрешението на Силвето да признаем за края на брака си, за да няма речени-казани зад гърба ни.Минахме през какви ли не трудни моменти. От доста време не сме заедно. Но сега нещата между нас са повече от прекрасни. Щастливи сме, разбираме се повече от чудесно”, изповяда се Владислав Карамфилов, както е истинското име на Влади Въргала.

Влади Въргала и новата му

Подтикван от водещата, той направи още едно сензационно признание. И то е, че вече не е сам, а си има любима. Това е младата актриса Тезджан Ферад-Джани.

Двамата се срещнали случайно, на един кастинг. Но не той инициирал раздялата със съпруга й, оператора Николай Колев, от когото има син. Двамата били на края на отношенията си. Връзката им не се случила веднага, а се развила в процеса на работата.

Влади Въргала и жена му Силвето вече не са заедно

„Разбираме се с половин дума. Джани е моята сродна душа. Намерих жената на живота си. Тя ме реновира”, похвали се актьора и режисьор.

В студиото на Гала Влади Въргала пристигна с оперирано рамо. Наранил го преди години, още на едно от първите представления на „Шменти –капели”.

„Още тогава Господ ми даде знак, но аз не го послушах,”, с типичната си усмивка каза Карамфилов. Минали години преди да се реши на операцията. Изтърпял много болки и вече не успявал да тренира, затова легнал под ножа.

Шоуменът наскоро навърши 50-години. Не се знае обаче колко „прекрасни” са отношенията му с вече бившата му половинка. Защото Влади Въргала заложи апартамента си, за да продуцира „Шменти-капели” и семейството щеше да остане на улицата. А и след трайното му залитане по чашката, на неговата Силве хич не й е било лесно, припомнят близки зо жена му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар