Уволнението на Ани Цолова позлатява Виктор Николаев! Водещият е щастлив, че вече е сам

Уволнението на Ани Цолова позлатява Виктор Николаев! Водещият е щастлив, че вече е сам
3 (60%) 1 vote

Ани Цолова си тръгва от Нова ТВ, което прави по-богат Виктор Николаев!

Въпреки че бяха много близки и винаги са твърдели, че не могат един без друг в ефир, Ани Цолова и Виктор Николаев ще се разделят с доста смесени чувства. Те идват главно от мъжката половина на тандема.

Ани Цолова и Виктор Николаев

Виктор Николаев остава без Ани Цолова в „Здравей, България“

От Нова телевизия са решили да използват уволнението на водещата, за да стеснят разходите си. Затова засега е решено Виктор да остане сам начело на „Здравей, България“, подобно на колегата си от Би Ти Ви Антон Хекимян.

Тъй като ще върши повече работа, понеже ще е вече сам, заплатата на водещия ще бъде увеличена с 2 бона. Досега той се подписваше срещу 5 хил. лв., а вече ще го прави срещу 7.

Така обаче от Нова телевизия отново ще намалят общите разходи за водещи, понеже досега за Ани Цолова и Виктор Николаев общо плащаха 10 хил. лв. Отсега нататък медията ще спестява 3 бона на месец.

Вече се носят слухове, че щом чул за увеличаването на заплатата си, водещият моментално забравил за приятелството с колежката си. Той бил много щастлив, защото парите му трябвали, тъй като основно той издържа семейството си.

Припомняме, че Ани Цолова бе освободена от Нова ТВ заради скандала с НАП, който й спретна Николай Бареков. Приходите и имотите на журналистката са разследвани в момента, а от медията не могат да си позволят техен служител да ги злепоставя по този начин.

Не е ясно какво ще се случи с Ани оттук нататък. По всяка вероятност тя ще отнесе солена глоба от държавата, но по-интересното е къде ще работи сега?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар