Иван и Андрей отказват да слязат на нивото на Маги Халваджиян!

Иван и Андрей отказват да слязат на нивото на Маги Халваджиян!
Гласувайте за статията

Иван и Андрей отказаха да коментират думите на Маги Халваджиян, който обиди техния проект!

Войната на продуцентите бе потушена набързо, тъй като Иван и Андрей не пожелаха да отвърнат на удара от Маги Халваджиян. Опосумите бяха потърсени за коментар, но не го дадоха.

Иван и Андрей

Иван и Андрей не отмъстиха на Маги Халваджиян

Андрей Арнаудов само промълви, че няма да слезе на нивото на арменеца. С това темата и войната помежду им приключи.

Припомняме, че Магърдич опита да накърни достойнството на Иван й Андрей, като определи „Фермата“ за интригантско предаване. По този начин целеше да убеди зрителите да заложат на неговия „Х Фактор“.

Тази година двата риалити формата са в люта конкуренция, тъй като ще се излъчват по едно и също време по различни телевизии. То е всяка неделна вечер, когато повечето хора са си вече у дома и разпускат преди новата работна седмица.

„Х Фактор“ прави своето завръщане, след като почина една година. Маги Халваджиян направи „Пееш или лъжеш“ през това време.

„Фермата“ пък ще има своя трети сезон. До момента предаването бележи голям прогрес. Някои проучвания сочат, че миналата есен това е било предаването с най-висок рейтинг, като дори е надминало „ВИП Брадър“.

Сега обаче основната битка на Иван и Андрей ще бъде с музикален формат, което предвещава интересен сблъсък. Дали те двамата ще успеят да надминат Магърдич Халваджиян, е интересно да се види.

Двете предавания стартират тази неделя. Ще бъде люта битка за рейтинг още от първата вечер. Кой кого? Отговорът ще дойде през тази есен и всичко предвещава да бъде много любопитно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар