Кристина Патрашкова изригна срещу Венета Райкова: Няма да се справи в „Папараци“!

Кристина Патрашкова изригна срещу Венета Райкова: Няма да се справи в „Папараци“!
1 (20%) 1 vote

Венета Райкова вече е сред враговете на Кристина Патрашкова!

Видната журналистка Кристина Патрашкова не понася никак добре промените, които настъпиха в „Папараци“. Тя изгуби своето място за сметка на Венета Райкова, с което изгуби един солиден месечен хонорар.

Кристина Патрашкова и Венета Райкова

Кристина Патрашкова изригна срещу Венета Райкова

Криси винаги е умеела да се прикрива, но този път не е сдържала гнева си. Тя навсякъде тръбяла, че Вени не е подготвена за такъв тип предаване и няма да се справи.

„Това не е като „Горещо“, иска се нещо повече.“ – беснеела журналистката.

Венета Райкова от своя страна започнала да има преповдигнато самочувствие и да ходи с вирнат нос. Тя се гордеела с това, че е избрана за водеща на „Папараци“ измежду толкова много водещи.

Кристина Патрашкова не харесвала Вени и като писателка. Тя я считала за доста повърхностна в своята дейност, а книгите й за неадекватни.

Самата Криси също е писателка и има самочувствието, че е сред добрите в този бранш у нас. Това я кара много трудно да дава добри оценки за свои колеги.

Припомняме, че Патрашкова отказа да признае Калина Паскалева за писателка. Когато красавицата участваше в „Биг Брадър Ол Старс“, журналистката изкоментира в „На кафе“, че се съмнява тези книги наистина да са писани от нея.

Венета Райкова има четири книги, написани за само 2 години. Това изглежда като голямо постижение и гордост за блондинката.

Нека припомним на уважаемия зрител, че Вени зае мястото на Николета Лозанова в светското предаване на Иван и Андрей. Тя обаче взе позицията и на Патрашкова, с което ще съвместява и двете длъжности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кристина Патрашкова изригна срещу Венета Райкова: Няма да се справи в „Папараци“!”

  1. Dinko

    сеп. 11. 2017

    Аз пък мисля, че Патрашкова не се справяше толкова добре! На нея като, че ли и отива да коментира по сериозните теми. Би стояла по добре в някое политическо предаване например! Със шоу звезди не и се получават много интервютата, и на мен лично не са ми интересни!

Добавете коментар