Отново ерген: Джино Бианкалана изрита жената на живота си!

Отново ерген: Джино Бианкалана изрита жената на живота си!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана се раздели с жената на своя живот!

Брадърът Джино Бианкалана твърдеше дълго време, че е срещнал жената на своя живот и може и да е така, но двамата вече са разделени. Това се е случило само преди дни.

Джино Бианкалана

Джино Бианкалана пак е ерген

Инициаторът на раздялата е младият бизнесмен, който спечели „ВИП Брадър“ преди 2 години. Причината е, че полякинята Изабела Родес го е лъгала за някои неща.

Джино не желае да споделя за кои неща точно го е лъгала любимата му, но очевидно са били доста сериозни. А може да е ставало дума и за изневяра.

Новината е удар под кръста за родителите на Джино Бианкалана. Те много се надяваха синът им най-после да свие семейно гнездо и беше напът да го стори, но отново не се получи.

Преди два месеца имаше слухове, че Джино и Изабела очакват бебе. Самите те провокираха тези слухове със снимка, на която брадърът си беше сложил ръката върху корема на възлюбената си.

По-късно двамата опровергаха слуховете, като заявиха, че просто са се пошегували. Това обаче изглеждаше като явен намек, че нещата помежду им са сериозни.

Колкото и сериозни да са били, вече просто ги няма. Джино Бианкалана е прекратил връзката им и отново е ерген.

Това е поредната раздяла в живота на брадъра. Най-известната е с певицата Джена, за която дори щеше да се жени.

Младият бизнесмен продължава да търси жената, за която да се ожени и от която да има деца. Дали щастието ще му се усмихне и на него най-после, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар