Предателство от класа! Зуека с Мария зад гърба на Рачков

Предателство от класа! Зуека с Мария зад гърба на Рачков
3 (60%) 2 votes

Васил Василев – Зуека не е спрял да общува с Мария Игнатова!

Едно приятелство може скоро да се разпадне. Димитър Рачков определено има за какво да се ядосва на Зуека, след като вторият все още е приятел с Мария Игнатова.

Зуека, Рачков, Мария

Зуека предаде Рачков заради Мария

Красавицата се раздели с Митко и оттогава двамата се избягват. Предполага се, че чувствата им един към друг не са особено топли.

Затова Рачков възприемал всеки досег на негов близък човек с бившата му приятелка за предателство. Именно това направил и Васил Василев.

Бившият кукувец е бил забелязан на кафе с жена си Ани и Мария Игнатова. Тримата изглеждали щастливи и в много приятелски отношения.

Съпругата на Зуека по принцип е приятелка с господарката на ефира и може би тя е причината да излязат тримата заедно. Това обаче доста накърнило егото на Рачков.

Има вероятност случилото се да накара бургазлията да бойкотира новия сезон на „Господари на ефир“. В понеделник вечер той ще седне именно до Зуека и не се знае дали влошените им отношения няма да попречат на работата им.

Припомняме, че Рачков и Мария отказаха да работят заедно именно заради раздялата си. Новият сезон на шоуто по Нова телевизия трябваше да започне именно с тях като двойка, но обстоятелствата промениха партньора на Митко.

Дали комикът ще развали приятелството си със своя колега, не се знае. Димитър е известен като човек със сприхав характер. Въпреки огромното си чувство за хумор, той не е никак лек за общуване, твърдят всичките му познати. Ще си изпати ли и Зуека от това?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар