Ей това е жена! Вижте на какво се наслаждава Ники Михайлов и какво изпусна Божинов!

Ей това е жена! Вижте на какво се наслаждава Ники Михайлов и какво изпусна Божинов!
4 (80%) 3 votes

Николета Лозанова ощастливява Ники Михайлов с горещото си тяло!

Прелестите на Николета Лозанова отново излязоха на преден план. Дамата на Ники Михайлов показа уникално тяло, което се простира на леглото си, видя Kliuki.bg.

Николета Лозанова радва Ники Михайлов

Николета Лозанова по-секси от всякога

НиЛо отдавна се слави като богинята на женската красота у нас. Бившата водеща на „Папараци“ го демонстрира и този път с изящна снимка на формите си.

Николета Лозанова е по прашки и се излежава в леглото си. Няма сутиен и гърдите й леко се подават, понеже лежи по гръб. Гледка, която би изкушила всеки мъж.

На всичко това от няколко месеца насам се радва само Ники Михайлов. Футболният страж беше веднъж във връзка с бившата плеймейтка, но нещата тогава се разпаднаха поради множеството му изневери.

Сега обаче любовта им изглежда по-силна и дори се говори, че именно Николета може да се окаже жената, която да дари вратаря най-после с дете. Той е на 29 г., а все още няма наследник.

Гледката, която виждате от снимката, показва и нещо друго. А именно какво изпусна Валери Божинов, който беше женен за красавицата, но преди година двамата се разведоха.

Николета и Валери се раделиха по много причини. Сред тях се изтъкваха изневери и доста непристойно поведение и от двете страни.

Единственото, което остана да ги свързва, е дъщеричката им Никол. Тя е радостта в живота и на двамата.

Красотата на Николета Лозанова е нещо, за което тя хвърля много усилия ежедневно. През годините успя да свали няколко килограма и да поддържа визията си в изрядно състояние. Резултатите са видни за всички.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ей това е жена! Вижте на какво се наслаждава Ники Михайлов и какво изпусна Божинов!”

  1. флора

    сеп. 10. 2017

    ТОВА МУ Е НАЙ ГОЛЯМАТА СДЕЛКА НА БОЖИНКАТА .. ДА ВДИГА БАНКЕТ И ДА ЧЕРПИ БАДЖО ЧЕ СИ ЗЕМА ТЕНИЯТА ОТ ТЯЛОТО МУ ..СУПЕР СДЕЛКА ПАРАЗИТИТЕ ВЪН

Добавете коментар