Кошмар за Миро, Ели няма да му роди дете!

Кошмар за Миро, Ели няма да му роди дете!
Гласувайте за статията

Миро е в ужас след тази жестока новина!

Певецът Миро няма да стане скоро баща. Съпругата му Ели категорично отказва да забременее, твърдят всичките й близки.

Миро и Ели

Миро е съсипан след новината на Ели

Бизнесдамата нямала никакво желание да има дете. Тя била толкова заета с работа, че изобщо не я вълнувало дали ще стане някога майка или не.

Въпреки че чукна 40-те, у Елица все още не се били пробудили никакви майчински чувства. Напротив, тя постоянно се дразнела от шума, който децата й причинявали, когато минава покрай тях.

Миро бил на точно обратния полюс. 41-годишният поп изпълнител вече си мечтаел как гушва своята рожба и как тя прилича на него.

Дори се говори, че певецът заради това се оженил. Той е с Ели от много години, но за да я накара да си имат най-после бебе, решил да се венчае за нея.

И това обаче не трогнало много бизнесдамата. Тя продължавала да няма желание за деца и непрекъснато си търсела оправдания, че не му е сега времето.

Най-редовното, с което излизала, било свързано с различните им дестинации. Макар да са женени от година, Мирослав и Елица продължават да живеят в различни държави.

Нежната половинка от двойката се подвизава в Англия, където има верига от модни магазини. Певецът пък е зает с кариерата си в България.

На Миро обаче започнало да му писва от това положение. Той сериозно поставил въпроса пред жена си докога ще живеят така.

Каризмата не одобрявал тази ситуация, в която нямат дете и дори не живеят заедно. Всичко това може да доведе до сериозен скандал в тяхното семейство и да коства съвместното им щастие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар