Мариус Куркински се изповяда: Беше скандално, че съм различен!

Мариус Куркински се изповяда: Беше скандално, че съм различен!
5 (100%) 2 votes

Мариус Куркински намекна и почти си го каза, че се е възприемала трудно истината за него!

Актьорът Мариус Куркински се превърна в истински хит още с появата си на сцената през 90-те години, тъй като веднага се забеляза, че е различен. Тази негова различност се състои в няколко неща, но едно от тях е сексуалната му ориентация, научи екипът на Kliuki.bg.

Мариус Куркински

Мариус Куркински се изповяда

Не е тайна, че актьорът е увлечен по мъже и през годините е имал почти само изцяло мъжки връзки. Това обаче в началото се е възприемало в България доста зле.

„Извинявам се на родителите си, защото говорех твърде много за личния си живот, а в онези години това беше направо скандално.“ – каза Мариус Куркински по Нова телевизия.

Той по всяка вероятност има предвид неудобството, което е предизвиквал у майка му и баща му фактът, че харесва мъже. Любовните му връзки по онова време, когато България тъкмо е влязла в прехода, са се възприемали наистина скандално.

Относно любовта, Мариус е категоричен, че се е влюбвал само веднъж. Тогава връзката с въпросния мъж е била много страстна и дълбока. Двамата са се обичали много, но всичко е приключило заради работохолизма на актьора.

В момента той не разкрива дали има някого до себе си, но по всяка вероятност няма. След като е бил нараняван многократно, Куркински смята да си почине малко от мъжете.

Известно е, че той е много уязвим в любовта и често се предоверява. Затова си е патил многократно и е страдал много през последните 25 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариус Куркински се изповяда: Беше скандално, че съм различен!”

  1. Кети

    сеп. 11. 2017

    Е как очаква да го приемат? С отворени сърца и обятия? Тук да не е Брюксел, не приемаме такива неща. В София може и по-либерално да гледат, хората не се познават в общи линии и по-слабо им пука. Трудно се приема такова нещо, но той е голям талант, простено му е. На някои други обаче им остава само пед……..астията.

Добавете коментар