Албена Денкова е сломена: България съсипа сина ми!

Албена Денкова е сломена: България съсипа сина ми!
Гласувайте за статията

Албена Денкова е решена повече да не доведе нито веднъж сина си в нашата страна!

Малкият Даниел Стависки има две родини по рождение, но едната вече я изгуби. Майка му Албена Денкова повече никога няма да го заведе в България, научи Kliuki.bg.

Албена Денкова и Максим Стависки

Албена Денкова все още си пати от постъпката на Максим Стависки

Както е известно, от 10 години семейството живее в Русия. Промяната на местожителството се наложи от убийството, което Максим Стависки извърши тогава.

Даниел по онова време все още не се бе появил на този свят. След раждането си той няколко пъти е посещавал България, но напоследък положението станало нетърпимо.

След като детето пораснало и започнало да разбира всичко, то видяло какво говорят българите за баща му и се натъжило. Дани отказвал да признае, че татко му е това чудовище, което го изкарват в България.

Момченцето отказвало да посещава вече нашата страна. То дори започнало да я презира, тъй като непрестанно се очерня образа на баща му.

Самата Албена Денкова не желае и да чуе вече за родината си. Тя стана грешница без грях. Изкупи вината и на мъжа си, въпреки че не е убивала никого.

„Винаги се чувствам като престъпница, когато съм тук. Съсипаха сина ми със злобни коментари.“ – вайка се фигуристката.

Максим от много време не е стъпвал в България. Откакто съдебното дело срещу него приключи, руснакът не се е появявал тук, защото е мразен от всички.

В Москва той се чувства отлично. Не само че е в родината си, но и никой не го гледа като убиец, какъвто обаче всъщност е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Албена Денкова е сломена: България съсипа сина ми!”

 1. Елена

  сеп. 10. 2017

  Съсипаха няколко съдби,но не изпитват вина,нали? Детето не е виновно,но ще порасне и ще разбере много неща. Да,той му е баща,но е убиец и дори не пое отговорност за деянията си,защото е син на олигарси,а нашите управници са достатъчно корумпирани и са подвластни на по-големите,че не могат да се противопоставят.
  Да не се връщат! Този ли е баща и родител за пример?
  Пази Боже от него и хора,като него.
  Карайте внимателно и мислете,защото на пътя никой не е застрахован и да се моли този за детето си,защото животът е много странно нещо и се върти постоянно като колело.
  Да се моли за детето си,защото всичко се връща и сега,когато е родител, дали се е осъзнал?
  И онази,жена му… Да не е виновна, но да не се оплаква, защото те нямат място в тази държава.

 2. МАЯ

  сеп. 11. 2017

  АБЕ КАКВА Е ТАЗИ ЗЛОБА БЕ ХОРА . ТОЛКОВА ДРУГИ ХОРА ИЗБИХА КУП ДЕЦА И МЛАДЕЖИ – ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ А САМО ЗА МАКСИМ. ТОЙ ДА НЕ Е САТАНА . ЗАЩО НЕ ВИКАТЕ ТАКА СРЕЩУ ЦИ.ГАНИТЕ ДЕТО УБИВАТ НАРЕД А СТЕ СЕ ЗАХВАНАЛИ С ТОЯ ЧОВЕК.

 3. мими

  Ное. 20. 2017

  пъралязване

Добавете коментар