Бунт срещу Ева от „Тоника“: Гого го няма, а тя развява живота им във „ВИП Брадър“!

Бунт срещу Ева от „Тоника“: Гого го няма, а тя развява живота им във „ВИП Брадър“!
Гласувайте за статията

Ева от „Тоника“ получи неодобрението на голяма част от българите!

Вдовицата на Гого си навлече сериозни негодувания с решението си да участва във „ВИП Брадър“. Ева от „Тоника“ е една от последните, склонили да влязат в Къщата тази година, научи Kliuki.bg.

Ева от Тоника и Гого

Ева от „Тоника“ влиза в Къщата, въпреки смъртта на Гого

Това обаче не се посреща добре от аудиторията. Мнозина са онези, които считат това решение на певицата за грешно и дори за кощунство.

Причината е тежката съдба на блондинката. Преди 3 години и 8 месеца тя изгуби своя съпруг, заради което цяла България й съчувства и до днес.

Счита се, че с появата си в Къщата Ева от „Тоника“ ще вдигне от гроба мъжа си. Неизбежно е да не се обсъжда отново смъртта му – както вътре, така и в студиото.

„С това си участие тя предизвиква отново да се говори за Гого. Как не я е срам, за какво са й тия пари на тия години?!“ – беснеят хората из форумите.

За подвизаването си в риалити шоуто Ева ще получи 100 бона. С тези пари ще може да помогне на кариерата си, която не е от най-проспериращите напоследък.

Звездата от „Тоника“ е била поканена от Нико Тупарев след отказа на Маргарита Хранова. Марги първоначално щеше да влиза в Къщата, но след известен размисъл се отказа.

Ева по начало се води като жена със силен характер, която не се оставя да бъде атакувана безнаказано. Затова се очакват много любопитни моменти с нея в Къщата,

Стартът е утре вечер, но всички участници вече са събрани в хотел. Там те очакват да започнат най-големия си социален експеримент в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бунт срещу Ева от „Тоника“: Гого го няма, а тя развява живота им във „ВИП Брадър“!”

  1. Мимка

    сеп. 11. 2017

    Добре е, че Ева ще участва в този сезон . Ще даде възможност на зрителите да видят с каква жена е трябвало да живее Гого., Колкото до хонорара вероятно има нужда , защото средствата за лечението на съпруга и са били доста, а и тя има потребности , за да живее все пак.

  2. Йееееееееееее

    сеп. 13. 2017

    Е, тия дето беснеят по форумите могат спокойно да положат глава на възглавницата, Ева не влезе…..

Добавете коментар