Състоянието на Радина Кърджилова е критично, Деян Донков я докара дотук!

Състоянието на Радина Кърджилова е критично, Деян Донков я докара дотук!
4.5 (90%) 2 votes

Радина Кърджилова е с много разклатено здраве!

Актрисата Радина Кърджилова, откакто е майка, е неузнаваема, но не само по поведение, но и по външен вид. Това сериозно притеснява близките й, които считат, че е с влошено здраве, научи Kliuki.bg.

Радина Кърджилова и Деян Донков

Радина Кърджилова в критично състояние заради Деян Донков

Звездата от „Стъклен дом“ е станала толкова слаба, че мнозина я определят като подвижен скелет. Тя е само 42 кг., което е ужасно малко предвид височината й от около 170 см.

Радина Кърджилова е сравнително висока жена и фактът, че тежи толкова малко, е наистина обезпокоителен. По-обезпокоителното за близките й обаче е, че мъжът й Деян Донков я е накарал да отслабне толкова много.

„Той ме харесва такава и ме поощрява да отслабвам. Чувствам се добре.“ – казва актрисата.

Съпругът й бил маниак на слабите жени. Той си падал само по вталени дами и неслучайно досега не е имал за гадже нито една по-пухкава хубавица.

След като родила сина им Христо, Радина била леко понаедряла и това ядосало Деян. Тогава той започнал да я подлага на диети и постепенно я накарал и тя самата да се пристрасти.

Актрисата е с доста лабилна психика и лесно се поддава на манипулации, особено от Донков. Затова той лесно я убедил, че трябва да свали много килограми.

Цялото това отслабване обаче не влияело добре на здравето на актрисата. Тя постоянно била с ниско кръвно и все й се спяло.

Въпреки че твърди, че се чувства добре, всъщност Кърджилова изобщо нямала сили за нищо. Имунитетът й почти напълно се бил срутил, защото не яде нищо и затова няма енергия.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Състоянието на Радина Кърджилова е критично, Деян Донков я докара дотук!”

  1. Охх

    сеп. 10. 2017

    Този Деян е ева си и грозотила. Не разбирам тези, които го натрапват за секс символ тоя цървул джвакан. Те му вдигат акциите до небето без покритие и той не вземе да се огледа в огледалото, ами си въобразява, че е красавец. Един Христо Шопов е много по- хубав и секси, а има още толкова други български мъже по- привлекателни от Деянчо.

  2. Крис

    сеп. 12. 2021

    Тя Ингилизова много фина сякаш.

Добавете коментар