УАУ! Свалят Саня Армутлиева в ефир, тя се кикоти

УАУ! Свалят Саня Армутлиева в ефир, тя се кикоти
Гласувайте за статията

Саня Армутлиева се зарадва на свалка, отправена специално към нея!

Дори и на 46 г., Саня Армутлиева хваща окото на по-млади мъже. 35-годишният Димо Лесев го доказа, сваляйки журито в „Х Фактор“, видя екипът на Kliuki.bg.

Саня Армутлиева

Свалят Саня Армутлиева в ефир, а тя не отказва

Цялата случка се разигра по време на кастингите на шоуто. Димо се яви с типичното си чувство за хумор, знаейки, че не може да пее и няма да го изберат.

Той обаче побърза да се похвали с дебелия си тефтер от женски имета. С всяка една от жените там твърди, че си е лягал.

Веднага предложи на Саня Армутлиева да стане част от тефтера му, на което тя така и не отказа, а се засмя. Определено на нея й бе приятно мъжкото внимание, което напоследък й убягва.

Димо Лесев нашумя миналата година в друго риалити шоу. Тогава участва в „България търси талант“ и даже достигна до полуфиналите.

Именно след това негово участие, където придоби популярност, Димо твърди, че тефтерът му е набъбнал сериозно. Всякакви жени искали да са с него, а той на никоя не можел да откаже.

„Още малко време да ми бяха дали и Саня щеше да бъде легнала и тя.“ – каза Лесев на тръгване от „Х Фактор“.

Той получи само едно „Да“, дошло от Криско. Саня Армутлиева, въпреки че се изкикоти на свалките му, не му даде положителен отговор.

Разбира се, беше невъзможно Димо да продължи, тъй като не може да пее. Той самият си каза, че е дошъл само за шоу и емоции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар