Не е за вярване: Лиляна Боянова, която е номер едно по красота в ефира, е в депресия заради…

Не е за вярване: Лиляна Боянова, която е номер едно по красота в ефира, е в депресия заради…
Гласувайте за статията

Лиляна Боянова се озова отново сама, което я съсипа!

Тя е първа по красота в телевизията, но така и не може да си намери мъж. Лиляна Боянова за пореден път се оказа сама в живота, след като любимият мъж я заряза, научи Kliuki.bg.

Лиляна Боянова

Лиляна Боянова отново сама и депресирана

Лили от една година въртеше любов с крупен бизнесмен, който й осигуряваше охолен живот. Двамата изглеждаха много влюбени, поне така твърдеше журналистката, но явно нещата помежду им са се объркали.

Говори се, че причината е в дъщерята на новинарката. Когато красавицата заговорила за сериозно обвързване и дори брак, въпросният мъж се отдръпнал, тъй като не искал да става пастрок.

Лиляна Боянова има дете от стара любов. Бащата на щерка й обаче много рядко се появява и журналистката е принудена да се грижи сама за момиченцето си.

Именно това, че е самотна майка, й пречеше години наред да си намери мъж. Повечето господа веднага бягаха, когато разбираха, че ще трябва да гледат чуждо дете.

Лили е най-ухажваната в Би Ти Ви, но когато стане въпрос за сериозна връзка, мъжете почти винаги бягат. Хубавицата е получила предложение за секс сигурно от почти всички свои колеги, ала се твърди, че е отхвърлила всяко едно от тях.

Преди време се говореше дори, че Лиляна Боянова е отхвърлила дори самия Слави Трифонов. Дългия си паднал по изящното й тяло и лице, но тя го отсвирила.

В момента журналистката е в депресия, тъй като най-после откри любовта отново, а всичко рухна. Красавицата възприела поведението на мъжа, когото обича, като живо предателство и затова много страдала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар