Бившата икономка на Християн Гущеров разкри чудовищната истина за краха на брака му с Мария!Тя е бившата икономка на Християн Гущеров в палата му в баровския

квартал "Бояна". Тя е свидетел на целия му брак с Мария, както и на скандалния им развод. Знае причината за него и я разкри в детайли пред медиите. Ще я наричаме само с инициалите й Б.Г., по нейна изрична молба. [caption id="attachment_392503" align="alignright" width="260"]Мария Християн Гущеров пиел като смок и посягал на Мария[/caption] Б.Г. шокира всички с истината. А именно, че Мария може да е каква ли не, дори не най-добрата и мечтана съпруга. Но за развода с Гущеров тя няма никаква вина. Вината е изцяло негова и по-точно на пиянството му. Оказа се, че т.нар. Мечо има сериозни проблеми с алкохола.

"Той не спираше да се налива. И като казвам налива, имам предвид наистина промишлени количества алкохол. След които ставаше неконтролируем, понякога посягаше на Мария. Да не говорим, че само година след сватбата спря да изпълнява и съпружеските си задължения. Та той не знае на кой свят е, как да си легне с жена си и да свърши някаква "работа" в леглото", разказва икономката.

Често пъти, когато Мария молела съпруга си да потърси професионална помощ за проблема, той избухвал в неистов гняв. И я наричал с такива обидни думи, че "платена жена" била най-прекрасната и мила от тях. Случвало се да й посяга като Б.Г. чувала писъците на певицата. Веднъж дори замахнал към нея с огромен и тежък кристален пепелник, докато Марая била в стаята, пише вестник "Таблоид". Детето се изплашило така, че започнало да крещи и плаче. А Мария едва успяла да я сграбчи и да избяга с нея от стаята. Двете често отивали да спят в другото крило на къщата, само и само да са по-далеч от Християн. Скандалите от палата на милионерския син били толкова бурни и чести, че веднъж съседи позвънили на 112. Полицията дошла и предупредила Християн да не посяга на жена си и то пред малкото дете. Нищо обаче не успяло да го накара да прогледне и да осъзнае, че има сериозен проблем. Икономката е уволнена от къщата на Гущеров преди няколко седмици, а причината е, че разказала на баща му Добромир Гущеров за всичко. Главата на семейството на свой ред бил убеден, че синът му трябва да се лекува. Но, разбира се, няма как да го хване за ръчичка като хлапе и да го заведе насила при специалист.