Бомба: Палавница от ГЕРБ сваля Румен Радев, Генерал Деси в ступор! (виж какво си позволи Илиана Попова)

Бомба: Палавница от ГЕРБ сваля Румен Радев, Генерал Деси в ступор! (виж какво си позволи Илиана Попова)
2 (40%) 1 vote

Зам.-кметицата на Петрич Илиана Попова е вдигнала мерника на президента Румен Радев!

Знойна хубавица от ГЕРБ точи лиги по президента Румен Радев. Става дума за зам.-кменицата на Петрич Илиана Попова, която е призната за една от най-изкусителните и атрактивни дами във властта.

Румен Радев

Илиана Попова дава мило и драго да се докопа до Румен Радев

Преди броени дни на официалното откриване на учебната година във Военната академия в столицата, Илиана Попова си позволи нещо нечувано. Тя успя да пробие охраната на държавния глава от НСО, да се докопа до него и да му прошепне нещо на уше. При това езикът на тялото й издаваше доста голяма интимност, пише „Таблоид“.

Гардовете се опулиха като дори самите те не разбраха как Попова е успяла да ги разбута така, че да се озове при Радев. Дамата кокетно пристъпяше с 15-сантиметровите си токчета и се хилеше ли хилеше на президента. Само може да си представите каква е била реакцията на Деси Радева като е разбрала за тази нежна атака.

Илиана Попова се е озовала във Военна академия при визитата на Румен Радев, защото тя самата следва във висшето училище. Тя е организатор на много обществени събития в родния си град, както и на куп инициативи за ученици.

Илиана Попова е заместник на кмета Димитър Бръчков. За двете години от своя мандат Илиана Попова се е изявявала пред регионалните и национални медии повече и от самия си кмет.

Слуховете носят, че атрактивната дама имала това-онова и с топ градоначалник от партията на Бойко Борисов. Тя усилено драпала към по-високи държавнически постове, тъй като Петрич й се струвал твърде малък и тесен за нея.

Нищо чудно на следващите избори Попова да попадне в листите за кандидати за народни представители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар