Скандал: „Мъжкарят“ Криско живял на семейни начала с Миро! (разкритието шокира всички)

Скандал: „Мъжкарят“ Криско живял на семейни начала с Миро! (разкритието шокира всички)
Гласувайте за статията

Криско отдавна се прави на голям мъжкар и сваляч, но в началото на кариерата си е правил доста различни неща!

Рапърът Криско вече десетина години е пример за амбиция, хъс, успехи и страхотна кариера. Не може да му се отрече, че той е буквално машина за хитове и всяка негова песен жъне огромен успех.

Криско

Криско и Миро Каризмата живеели заедно на семейни начала преди години

Така му върви и с жените. Най-известната му приятелка определено беше плеймейтката Ася Капчикова. Бройката в черното тефтерче на Криско обаче е голяма. А тази, която успя наистина да го кротне и да го накара да се замисли за деца, е танцьорката Цвети.

„Готов съм за деца, защото смятам, че вече съм достатъчно зрял. Видял съм много неща, научил съм още повече. А и мисля, че най-накрая открих жената за себе си“, призна наскоро рапърът, който отново е част от екипа на „Х Фактор“.

Криско се похвали и с книгата, която пише по случай 10-те си години на сцената. В нея разкрива много неща за живота си и за хората, с които се е срещал. С едни е останал приятел, а с други се е разделил по свое желание.

„В този живот все някой се сърди. Не ме притеснява това нещо, аз съм го написал, защото това е моят живот… Все пак съм дипломатичен и не на всички съм написал имената, но съм ги описал, така че трябва малко, за да се сетиш за кой става въпрос“, казва Кристиан Талев. Близки до него източници обаче са убедени, че в книгата няма да има и дума за връзките му с представители на „по-особеното“ общество у нас.

Като Миро Каризмата например, с когото Криско бил живял на семейни начала в началото на кариерата си. Слуховете носят, че двамата са имали доста специални отношения, като рапърът не е бил влюбен в Миро. А просто е гледал на него като на трамплин към върха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар