Нечувано: Слави Трифонов издържа Сашо Роман! (ето защо Дългия от години се грижи като син за певеца)

Нечувано: Слави Трифонов издържа Сашо Роман! (ето защо Дългия от години се грижи като син за певеца)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов е поел всички разходи на Сашо Роман и семейството му!

Шоумен номер едно на България Слави Трифонов не спира да изненадва. Днес всички останаха сащисани от разкритието, че Дългия е поел грижата за своя стар приятел и колега музикант Сашо Роман. Когото буквално издържа финансово.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не спира да дава пари и да се грижи за Сашо Роман и семейството му

Причината е повече от странна. Оказа се, че Слави и Сашо Роман се запознават случайно в началото на 90-те години. През 94-та година Роман започва работа като тромпетист в бенда на шоумена. Впоследствие обаче Слави Трифонов му измисля псевдонима и го пуска да прави самостоятелна кариера, която той се заема да продуцира.

Причината да го премахне от бенда е свързана най-вече със залитането на Сашо Роман по чашката. Ромският музикант почти ежедневно е пиян и често пъти закъснява или изобщо не се явява на работа или на участия.

Именно такава една издънка кара мутрите през 90-те да го острижат нула номер, защото е пропуснал сватба на високопоставен човек от ВИС-2. Платили му, уговорили се, а той изобщо не се появил на венчавката.

В един момент животът на Сашо Роман тръгва надолу и той затъва в блатото на мизерията. Слави Трифонов тогава го съжалява и донякъде изпитва вина, че го е уволнил от оркестъра си.

Затова и започва да се грижи за него все едно онзи е от семейството му. Плаща му разходите, храната, сметките и всичко, от което има нужда.

Слави помага и до ден днешен като поема за своя сметка не само нуждите на Сашо, но и на хората от фамилията му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар