Миглена Ангелова смая с изповедта си: Много пъти съм имитирала любов! (още подробности)

Миглена Ангелова смая с изповедта си: Много пъти съм имитирала любов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова направи някои неочаквани разкрития за себе си!

Г-жа „Искрено и лично“, както и бъдеща ко-водеща на Вип Брадър Миглена Ангелова отново взриви почитателите си. Този път тя повдигна завесата пред личния си живот. И разкри неща, които не бяхме очаквали от нея.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова сюрпризира с нещата, които разкри за личния си живот и браковете

А именнно, че за четирите си брака, много пъти й се е налагало да имитира любов. „Нека хората да не си мислят, че ние водещите и публичните лица сме нещо много по-различно от тях. Аз самата съм част от казана. Много пъти ми се е налагало да имитирам, че обичам, да имитирам любов“, призна Миглена Ангелова.

Разбира се, тя не уточни за кои от многото си бракове говори и защо веднага не се е заела да прекрати това съжителство, вместо да играе. Но може би зад думите й прозира и отговорът на въпроса защо не иска и да чуе за пети брак и пети съпруг.

В момента Меги признава, че се чувства повече от щастлива, свободна и вдъхновена. Добре й е с това, което прави и с нещата, които й предстоят. В това число е и старта на новия сезон на Вип Брадър.

„Дала съм клетва и няма да издам и грам от предстоящото в Големия брат. А знаете, че аз тайни мога да пазя и то повече от добре. Имам обаче и друга способност. Имам очи за неща, които на повечето хора им убягват. Ако някой се чувства зле например, аз винаги усещам това и някак си започва да ме боде. Имам го този талант“, смее се водещата.

Тази вечер първите 17 звезди ще прекрачат прага на Къщата в Нови Хан. И вече нямаме търпение да разберем кои ще бъдат те, както и ще се заформи ли първият скандал още с влизането на избраните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар