Бившата съпруга на Румен Радев ни отвя главите: Виж Гинка по бански на плажа! (Деси Радева злобее – снимки)

Бившата съпруга на Румен Радев ни отвя главите: Виж Гинка по бански на плажа! (Деси Радева злобее – снимки)
5 (100%) 2 votes

Бившата жена на Румен Радев – Гинка Кесякова е невероятна и естествена!

Двете жени на президента Румен Радев са в тиха война още от развода на държавния глава насам. На всички е ясно, че ако Деси Радева не се беше появила в живота му, той още щеше да бъде заедно с първата си избраница Гинка Кесякова. От която има и две прекрасни деца.

Румен Радев

Румен Радев определено изтърва по-голямата красавица от двете си жени

Банкерката Гинка обаче се оказа дама със стил, елегантност, възпитание и класа. Тя нито веднъж не си позволи да изложи бившия си благоверен и да навреди на имиджа му. Поведението й е достойно за уважение и адмирации.

Въпреки това войната й с Десислава Радева не е приключила. И Гинка завоюва поредната си победа преди броени дни. Както можем да се досетим и както е типично за всички жени конкурентки, борбата за по-добра визия винаги е водеща.

Докато наскоро медии обвиниха Деси Радева, че се е запуснала и е направила коремче, въпреки народните танци, които обожава, то Гинка Кесякова показа топ форми.

Екс половинката на Румен Радев постна снимки от ваканцията си на море в Гърция, където имахме удоволствието да я видим по бански. Е, признаваме си – за годините си и за факта, че е майка на две деца, тя изглежда феноменално.

Кесякова не е заявила с кого е на морето, но близки до нея твърдят, че човекът зад фотоапарата е новият й мъж. Двамата заслужено са се оттеглили и разпускат на Бяло море, докато вече порасналите деца на президента са останали в България и се радват на свободното време с приятелите си.

Гинка Кесякова е прелестна, хубавото си е хубаво

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бившата съпруга на Румен Радев ни отвя главите: Виж Гинка по бански на плажа! (Деси Радева злобее – снимки)”

  1. зрител

    сеп. 12. 2017

    Хубавото си е хубаво ,две мнения няма по въпроса.

Добавете коментар