Никол Шерцингер трогна света с жестоката си изповед: Давах кръв за пари, нямах нищо! (виж тук)

Никол Шерцингер трогна света с жестоката си изповед: Давах кръв за пари, нямах нищо! (виж тук)
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер помни откъде е тръгнала и се кълне, че това е най-важният й урок!

Бъдещата съпруга на Григор Димитров – Никол Шерцингер от години е световна звезда. Тя разполага с несметно богатство, за което обаче се е борила много повече от болшинството свои колеги.

Никол Шерцингер

Никол Шерцингер разкри болезнената истина за миналото си

Тези дни красавицата даде интервю, в което се върна назад във времето и си спомни бедността, в която е живяла заедно със семейството си. Често пъти те са нямали пари за прехраната, камо ли да й заделят за колеж.

Само и само да получи своето образование и да се посвети на музиката, която й е мечта от ранно детство, любимата на Гришо е минала през какво ли не. Тя не се бои от работа, тъй като още в най-младите си години се е трудила на доста нископлатени места.

„Била съм гримьор, работила съм в италиански ресторант, където пеех опера. Продавала съм кръвта си, само и само да получа и заделя някой долар. Знаех, че тези пари са ми нужни занапред и ще ги вложа в образованието си“, признава Никол Шерцингер.

Гришовица обаче разкрива, че никога не е изгубила вярата си в късмета и в бъдещето пред себе си. Сякаш някакъв вътрешен глас й казвал, че съдбата ще я възнагради за вярата и усилията.

„Не можехме да си позволим да посещавам вокални или танцови уроци, затова в началното училище разбрах, че ако отида в специално средно училище, бих могла да вляза в школата за изкуства, в която искам да отида“, продължава разказа си певицата.

Днес тя е категорична, че макар да има пари, никога не харчи с лека ръка и особено за глупости. Винаги помни бедността и цената на парите, затова не си позволява да ги пилее и да се главозамае. Както става с много от останалите известни личности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар