Дейвид Бекъм и Виктория се развеждат! (Защо приказката свърши?)

Дейвид Бекъм и Виктория се развеждат! (Защо приказката свърши?)
Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм и Виктория се развеждат

Дейвид Бекъм и неговата съпруга Виктория са във фактическа раздяла. Полузащитникът на „Реал” Мадрид и топ дизайнерката живяха под един покрив цели 18 години. От брака им се родиха четири деца. Но нещата между звездното семейство отдавна скрибуца и то доста силно.

Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм се развежда с Виктория

За пробойни в популярната фамилия се заговори отдавна. От няколко месеца двамата не живеят под един покрив. Дейвид Бекъм бе забелязан в компанията на знойни мадами в Лос Аджелис и Маями.

А неговата благоверна обича да стои в къщата им във Великобритания. Там тя се отдава на скромно пиршество в приятелски кръг. Докато съпруга й обича шумните компании, с много знойна плът и пиене до откат.

Двамата отдавна гледат в различни посоки и имат различни приоритети за живота си. Публична тайна са изневерите на топ футболиста.

Преди време бе уличен в любовна афера с момиче на повикване. Тогава спортистът отрече това, като реши да защити честа си със съдебен иск за 18 милиона евро. Той каза,че по време на обвинението бил на посещение при болния си баща.

По същото време Виктория бе бременна с четвъртото им дете и развода им се размина. Името на Дейвид Бекъм бе замесено в нов скандал, много скоро след тази афера. Смята се, че Дейвид изневерявал на Виктория и с нейната асистентка Ребека Лус, както и с известен модел.

Залитанията на футболиста не са едно и две. Накрая на Виктория й дошло до гуша и тя решила да сложи край на брак, който отдавна не съществува, доверяват източници, близки до известното семейство.

Твърди се, че двойката вече е уредила юридически развода си. Както и подялба на имуществото и попечителството над децата им. Очаква се двамата да разкрият датата, на която предстои същинската част на развода им. Останалото ще е в ръцете на техните пиари, доверяват близки до Дейвид и Виктория Бекъм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар